Kisebb leépítés a BioShock Infinite fejlesztőinél

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 7.
  • Gyászhír
Link másolása
Az Irrational Games kénytelen volt megválni pár munkavállalójától, annak érdekében, hogy "racionalizálni tudja" a folyamatban lévő fejlesztéseit. Az elbocsátások nem befolyásolják a BioShock Infinite soron következő DLC-it.

A stúdió nyilatkozata szerint az Irrational Games kénytelen volt megválni nyolc alkalmazottjától, annak érekében, hogy "racionalizálni tudja" a munkafolyamatait. A vezetőség szomorú, amiért ezt a nehéz döntést meg kell hozniuk, elvégre "a legnagyobb értéket az emberi erőforrás jelenti náluk", ráadásul az érintettekre barátként tekintettek - a legjobbat kívánják nekik.

A csapat letette a nagy esküt, hogy az elbocsátások nem befolyásolják a BioShock Infinite DLC-inek fejlesztését. A két részletben érkező Burial at Seaben ismét visszatérünk a vízalatti Rapture-be, Elizabeth jelentős változáson esik át, s a történetnek nem sok köze lesz az Infinite sztorijához. Megjelenési dátummal később szolgálnak a srácok.

17.
17.
#14: Szerintem ez nem a sérültségről szól, hanem egész egyszerűen arról, hogy minden embernek van egy tűrőhatára, ami után már megpróbálkozik valakit felvilágosítani arról, hogy mekkora hülye, vagy hogy téved, stb.. Én ugyanezt tettem hónapokkal ezelőtt... mindezt sikertelenül. Akkor most én is fogyatékos lennék? Én már nem foglalkozom vele, mert értelmetlen. Egyszerűen arról van szó, hogy sokan kíváncsiak mások véleményére is a hírek, blogok alatt, de ha gyakori rendszerességgel olvasol semmit mondó, nyelvtanilag helytelen okádásokat, akkor egy idő után, mikor tegyük fel még ráadásként rossz napod is van, lehet nem fogod tudni magadban tartani a gondolataidat. Ezt akárhogy is nézem, feszültséglevezetésnek hívják. Én speciel külön kineveznék egy moderátort, aki az ilyen fórumszabályokat le*aró egyéneket, folyamatosan banolja a francba. Előbb utóbb, bele fog unni, hogy újra regisztráljon.

Hírhez:

Ezek a leépítések nagyon nem jelentenek jót, akárhogy is próbálják bizonygatni, hogy a jövőben ez nem lesz kihatással a későbbi projektjeikre. Ez pont olyan kegyes hazugság, mint amikor például a Blizzard-os Jay Wilson, vagy a BioWare alapítói távoztak és persze azzal a szöveggel, hogy valami másba akarnak belevágni. Sokkal többről és egészen más dolgokról szólnak az ilyen történetek. Nekem hatalmas kedvenc lett az Infinite, ezért reménykedem benne, hogy nincs komoly baj.
16.
16.
kamgecam
#15: Hogy van Kisasszony? :)
Rég hallottam Ön felől!
14.
14.
kamgecam
#12: Általában azokat zavarja kemuri jelenléte
akik maguk is sérültek valamelyest és fogyatékosak.
(egy erős embert nem zavar egy gyenge jelenléte,viszont egy gyenge
embert egy még gyengébb jelenléte idegesíti,mert saját gyengeségeikre
ismernek általa)

Akik tisztában vannak az identitásukkal ahogyan Te is,azok
inkább szeretettel és türelemmel vannak.

Meg biztos kell egy érettség is elviselni ezt,valószínű az itt hozzászólok
többsége még nem felnőtt ember,van még idejük tanulni az
életből.
12.
12.
Moldren
Nincs jobb dolgotok mint állandóan Kemurival foglalkozni? Lefizet titeket, hogy csak azért is róla szóljon az összes hír kommentszekciója? Nem védem, csak nem értem hogy ennyire nincs dolgotok, hogy állandóan azzal kell foglalkozni hogy valaki minden hírhez odaszól, "néha" hibás nyelvtannal? Az nem futott végig az agyatokon, hogy ti ugyanazt csináljátok mint ő? Minden Kemuri hozzászólás után csak azt látni hogyan és hova menjen Kemuri és ezt ráadásul olyan alpári módon teszitek meg, hogy az már elviselhetetlen. Engem abszolút nem zavar Kemuri, sőt, örülök hogy egy-egy hírnél legalább van egy ember aki nem a másikat szólja le vagy szidja a CoD/BF, Xbox/Ps valamelyikét.
Ha ennyi a levezetetlen feszültség, indítsatok egy harcosok klubját és menjetek oda bunyózni.
9.
9.
Neo1989
Már bejelentették/ illetve mondták h lesz v mikor harmadik részt. Tervbe van véve.
És legyet olyan kedvesek h nem offoltok ide primitívségeket köszi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...