Böngészőben fut az ingyenes EndWar Online

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Fény derült a Tom Clancy’s EndWar Online-ra, amely egy böngészőkben futtatható, ingyenes MOBA lesz az EndWar univerzumában. Az európai és az orosz haderők esnek egymásnak, s számost hőst küldhetünk csatába.

A MOBA nagy divat manapság, a Ubisoft sem ül a babérjain, hanem az EndWar-frencsájzhoz nyúlt a cél érdekében. A Tom Clancy’s EndWar Online egy free-to-play, böngészőkben futtatható taktikai multiplayer játék, amely arénaszerű környezetben játszódik a Harmadik Világháború után, s két rivális frakció küzdelmeire hegyeződik ki.

A Föld minden pontján vár ránk egy barátságos csata, lesznek single player missziók, de a hangsúly a többjátékos szegmensen van. Az európai csapatokat vagy az orosz Spetsnazt választhatjuk magunknak. Jelenleg tíz egység van a játékban, s nyolcvan hős-egység, velük kell a a területek feletti dominanciára törekednünk.


A Battle Economy-n nagy hangsúly van, a térképen található erőforrásokat össze kell gyűjtenünk. A Ubisoft megígérte, hogy az EndWar Online-ban található mikrotranzakciókkal kizárólag kényelmi és kozmetikai cuccokat vásárolhatunk valódi pénzért.

A bétatesztre már lehet regisztrálni.

9.
9.
Game 0ver
#8: olvasd végig mielőtt neki állsz okoskodni... ''A Ubisoft megígérte, hogy az EndWar Online-ban található mikrotranzakciókkal kizárólag kényelmi és kozmetikai cuccokat vásárolhatunk valódi pénzért.''
8.
8.
BryceHUN
#6: "Ezért nem kell pénzt fizetni!"

Ha normálisan akar játszani, akkor kénytelen lesz.
7.
7.
genius95
Nem annyira szeretem már a stratégiai game-ket , de már csak amiatt ,hogy ingyenes szerintem teszek egy próbát. :)
6.
6.
jszili32
#5: Ezért nem kell pénzt fizetni!
Ezt azért felfogtad?
5.
5.
AnimeWarlord
Nekem nem jön be az eredeti endwar verzió után.
3.
3.
TryGun
Hát szerintem ahoz képest hogy böngészős nagyon jó játék lehet. Én még nem láttam ehez hasonlóan "jó" grafikájú böngészős játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...