Mobilokra költözik a Trials

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Trials Evolution fejlesztője, a RedLynx még idén kijön az első mobilos játékával, amely szintén a motoros ügyességi-vonalon mozog. A Trials Frontier a korábbi címek hagyatékát követi, s némi RPG-s jelleget is kap.

A Trials HD és a Trials Evolution után itt a Trials Frontier, amely mobileszközökre jelenik meg még idén. Ráadásul teljesen ingyenes lesz, s a szerepjátékos elemek sem hiányozhatnak belőle: lesz itt városépítés (!), karakter-testreszabás és némi történet is.

Az első trailer tetszetős:

14.
14.
KopyAti
#11 greenmelonnak ott a pont!
Egyébként én most kattanok rá a mobilos játékokra, hogy egy erőmű boldog tulaja vagyok! (Htc one)

Max Payne, Aralon, pop, Final Fantasyk...!
13.
13.
Quent1n
#10: Mit nem értesz rajta? Durva pénzeket szakítanak velük a kiadók/fejlesztők és rengeteg ember jókat szórakozik velük napi szinten.. :)
12.
12.
greenmelon
#3: Igazából ebben a kategóriában elég sok játék volt eddig is, az ingyenesek között is. Nem hiánykategóriát töltenek be ezzel szóval érthető, hogy nem siették el.
10.
10.
eximmice
Én is imádom a sorozatot,de ez megint egy felesleges fa**ság mint az AC pirates és pop shadow and flame...Pofásan néz ki meg minden,de még mindig nem értem a mobil játékok létjogosultságát!
9.
9.
Trapyd
Nagyon tetszik a látványvilága a mobilos verziónak.
8.
8.
Trapyd
PC re vettem meg a trial evo t, de a 2. patch után is vacakol a játék. Rosszul megy na. Béna portot kaptunk pedig a pénzemért elvárom, hogy normálisan fusson. A játékot ettől független nagyon szeretem.
7.
7.
Gamerdavid
Nem rossz. Egész jó a grafikája.
5.
5.
Bako
Szerintem ez inkább költői kérdés, van valami esély rá, hogy windows phonera is kiadják? :)
3.
3.
Necreon
Mobilon az ilyen 2D-s alapokon nyugvó motoros ügyességi játékok nagyon népszerűek, nem is értettem ők miért nem léptek be erre a piacra még. Nagy siker lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...