Assassin's Creed IV - így készült a Defy

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 11.
  • Videó
Ha emlékeztek, a Defy az Assassin's Creed IV: Black Flag élőszereplős előzetese volt: most ehhez adott ki a Ubisoft egy werkfilmet, ami több mint öt percen keresztül mutatja be a munkálatait.

A Defy még a Gamescom apropóján mutatkozott be, ha lemaradtál róla, itt visszanézheted! Aki rendesen készült, haladhat tovább: a Ubisoft egy több mint ötperces werkfilmet készített a trailer kulissza mögötti titkairól.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag november 1-jén jelenik meg PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra, kicsivel később pedig érkezik a PS4-es, az Xbox One-os és a PC-s változat is belőle. Köszi, akifourteen!

7.
7.
Csoki80
#6: Ha az utcán találsz egy ezrest és elrakod az lopás.
Köteles vagy leadni a rendőrségen. Ott jegyzőkönyvet kérsz és igényt tartasz a pénzre, ha nem jelentkezik a tulajdonos akkor a tiéd. Valahogy ezt mondja a betű.
Szóval aki elrakná a lét de a torrentet megveti nézzen mélyen magába, mert ugyanolyan lopós kis álszent dög, mint ahogy én is XD
6.
6.
lacinho01
nem a torrentezők védelmében de nem lopnak ők semmit csak letöltik ami fennt van ha az utcán találsz egy ezrest és felveszed az nem lopás egyébként kiváncsi lennék hány játéktorrent letöltést fikázó tölti úgyanonnan a windows oprendszereket, vírusírtokat, egyéb progikat, filmeket , zenéket, azokban is volt ennyi munka
4.
4.
Gamerdavid
3.
3.
ggerchi
Disz men hez gát ö veri intreszting pronánsziésön. :D
1.
1.
RangerFox
Nemrég még azt mondták hogy okt. 31-én jelenik meg a szülinapomon... Már szinte az összes játékmegjelenést eltolják pár nappal... Amúgy a videó érdekes..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...