Elérhető a Pro Evolution Soccer 2014 demója

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 12.
  • Letöltés
Link másolása
A Konami kiadta a Pro Evolution Soccer 2014 kipróbálható változatát, így végre első kézből tapasztalhatjuk meg, hogy mire képes az Kojima-féle Fox Engine egy focis játékban. Persze az idei újdonságokat is letesztelhetjük.

A világ egyensúlyának megőrzése érdekében a FIFA 14 demója mellett hírt adunk a rivális kipróbálható változatáról is. A Pro Evolution Soccer 2014 magasra tette a lécet maga előtt, de a legfőbb cél az, hogy versenyképes alternatívát nyújtson az EA Sports alkotása mellett.

Mint ismert, a Konami engine-t cserélt: már a Fox Engine dübörög a játék alatt, amely még realisztikusabb animációkat és fizikát eredményez. A demó tegnap óta érhető el a PSN-en, az Xbox Live-on pedig a mai nap folyamán landol.

A PC-s demó valamikor a teljes játék megjelenése (szeptember 20.) előtt élesedik.

21.
21.
h.jozsa
Kiprobáltam mind a kettő demót....a PES jobb,egyedül a menüt érzem nagyon puritánnak.
20.
20.
bergkamp
#18: Nagyon sokat toltam vele, nagy kedvencem, csak sajnos már nincs meg a box-om, így nem tudok vele játszani ... pedig mekkora meccseket nyomtam karrierben Federer, Nadal, Djoko hármas ellen... :) Mondjuk furcsa mód Fedet meg Nadalt is könnyedén vertem, viszont Djoko-t meg Murry-t alig alig sikerült megszorítani, illetve legyőzni
19.
19.
Panda HUN
#17: Tegnap én is ezt tettem. A Pes2014 demó után játszottam pár meccset a Fifa14 demóval... A fifa mozgása sokkal darabosabbnak tűnt a gameplay meg olyan kapkodósnak, idegesnek. A pes annyival simábban fut, hogy a két játék gyakorlatilag nem összehasonlítható.
18.
18.
Panda HUN
#8: Próbáld ki a Top spin 4-et! Teniszben verhetetlen játék!!!
17.
17.
ujjjujjuj
még annyi, hogy miután PES 2013 -ról átváltottam FIFA 2014 demóra, olyan érzés fogott el, mintha valami gagyi japán utánzattal játszanék, olyan a játékosok mozgáskoordinációja, mint a majmoké...
16.
16.
ujjjujjuj
szerintem az lenne a helyes meghatározás, hogy a PES a szimulátor, a FIFA pedig az arcade felé hajlik...én időnként játszom mindkettővel (FIFA-t többnyire haverokkal) és bár teljesen meg tudom érteni, ha a valakinek teszik a FIFA de szerintem összehasonlíthatatlanul jobb a PES... ha nem is minden szempontból de a legtöbből mindenképp és ha megszerzi a maradék licenseket, akkor bedarálja a FIFA-t. tény, hogy nehéz átállni az egyikről a másikra, de aki szerint jobb a FIFA az csak megszokásból vagy makacsságból mondja (tapasztalat)
15.
15.
keiji maeda
#14: nana a szimulátor azért túl kemény kifejezés bármelyikre is
14.
14.
Dontrip
#10: A Fifa arcade, a PES szimulátor.
13.
13.
Markijoe
#10: A tavalyi része még csak csak jobb volt, de idén a PES sokkal jobb lesz mint a Fifa!
11.
11.
Zozzancs
#10: Élethűbb... lószart, a fifa fényévekkel le van maradva mind grafika mind mozgás terén :D
10.
10.
Gamerdavid
Nekem még mindig a FIFA tetszik jobban. Sokkal élethűbb és élvezhetőbb.
9.
9.
racz16
#7: Én csak azért nem értem ezt az egészet, mert a PS3-as demó már két hete (!) kiszivárogott és már szinte mindent kiszedtek belőle, amit az előző részekből kitudtak: mezeket, arcokat, stadionokat stb., az új engine miatti új formátumok és filerendszer dacára.
Szóval ez szerintem elég nagy öngól, tekintve, hogy a FIFA-nak már kint van a PC-s demója (amiből egyébként már szintén kiszedték a texturákat meg néhány egyebet), a PES-nek meg majd csak a megjelenés környékén (után?) lesz.
8.
8.
bergkamp
#6: Mondjuk akkor nem meglepő, hogy ennyire jónak igérkezik a játék ...
Annak idején amikor a Top Spin 3-al játszottam 360-on, mondtam is haveroknak, hogy mennyire jót tenne a focis játékoknak, ha ezt a fizikai motort használnák mert bitang jó...
nagyon várom már a PC-s megjelenést, szerintem nem fogunk benne csalódni ... :)
7.
7.
SwordFish
#4: mert tavaly nagyon sok adatot leloptak róla és demobol majdnem csinált a pesedit egy egész játékot :D
4.
4.
tomihools
áhhh pedig már kiprobálnám én is csak a pc-s platformon húzzák de minek..
3.
3.
bergkamp
Én úgy tudom, hogy a Fox Engine a megjelenésért felelős, és a fizikáért illetve animációért a Havok fizikai engine-je lesz felelős ... :)
2.
2.
bence9
Fox engine nem való régi genre. Kipróbáltam és rosszul fut nagyon.
1.
1.
dshadow
"Egyébiránt a Barcelona, az AC Milan, a Manchester City, a Spurs, a Paris Saint-Germain, a Borussia Dortmund, a Boca Juniors és NY Red Bulls csapatait ereszthetjük egymásnak."

Jahm, az a fifa demo. Itt azért hiányozna 1-2 licensz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...