Újabb regény készül a Diablo III alapján

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Még meg sem jelent a legújabb Diablo III-könyv, már be is mutatták a következőt: a Diablo III: Storm of Light jövőre jelenik meg, és a története a Diablo III-at és az első kiegészítőjét igyekszik összekötni.

2014-ben érkezik a következő Diablo III-regény, a Diablo III: Storm of Light már a negyedik könyves kivetülése lesz a Blizzard játékának. A története a Diablo III és az első kiegészítő, a Reaper of Souls eseményei között játszódik, a főszereplői pedig Shanar és Jacob lesz, akik a Diablo: Sword of Justice képregénysorozatból is ismerősek lehetnek.


Az első Diablo III-könyv 2011 decemberében jelent meg az Insight Editions kiadásában, a cég adja majd ki október 1-jén a Diablo III: Book of Tyraelt is. A Diablo III: The Order 2012 májusban került boltokba, és nem mellesleg az a Nate Kenyon írta, aki most a Storm of Lighton is dolgozik. Feljebb a mű borítótervét láthatjátok.

14.
14.
Elyas
Kösz az infót :)
13.
13.
Semmer
#12: A kalapácsos fickó egy Sigmar pap, a csuklyás pedig egy Wood elf wardancer
12.
12.
Elyas
èn sose Warhammeroztam de egyet mondjatok màr el nekem... A Mark of Chaosba van egy csapat az élén vmi kalapàcsos kemény manus és mindenhonnan szörnyek jönnek... Ki a szar az a duplakardos elf(?) Aki a vègén jön és ledaràlja a megmaradt lènyeket?

A DA;O könyv nekem is tetszett bár Salvatore jobb.
11.
11.
Skyer
#10: Warhammert imádom! 40k-t és a Gotrek & Felix sorozatot is. Warcraft könyveket nem olvastam ugyan, de lore-ból nem tud senki olyat kérdezni, amire ne tudnám a választ! :D
Ha pedig már könyvek/játékok:
Nekem a Dragon Age: Elorzott Trón is tetszett. (DA:O előzményei). Ajánlom.
10.
10.
Sun9us
#7: Az az Ilidan- Death Wing es borzadály itt figyel a polcomon, és irodalmilag kritikán aluli. Talán a Gamekapocs blogok közt megjelenő novellák színvonala és nyelvezete körül mozog. Fater is elszokta olvasni az összes könyvet, amit veszek, ő is nagy Warhammer fan, ő 50 oldal után abbahagyta, és azt mondta, hogy ezt nem hajlandó tovább olvasni. (Én végig szenvedtem 2 kötetet, mert pénzt adtam érte.)
8.
8.
Elyas
Asszem 3 jelent meg magyarul a 7ből de hónap melyik 3 azt nem tudom.

Richard A. Knaak a 2. Kedvenc fantasy íróm Salvatore utàn (1-24 igen kivégeztem DDU storyjàt.) A Warcraft könyvei zseniàlisak bár eddig csak az Õsők trilógiájànak 3. Rèszéhez és a Sàrkàny napjàhoz volt szerencsém.
7.
7.
Drazhar
#1: Ez baromság, Richard A. Knaak baromi jó könyveket írt a Warcraft-hoz, de pl régen volt egy Diablo könyv, az "Árnyékok birodalma" ha jól emlékszem, az is szuper volt. (bár tény, az első középszer, a második meg rettenet szar :)

Ezekről az újakról viszont kár is hírezni amíg nincs kiadó aki vállalná, hogy magyarul is megjelenjen. (Szukits esetleg???)
6.
6.
szepihun
Némáá nem is tudtam h Diablo könyv látezik O.o
4.
4.
SLi
#1: a két régi Diablo könyv nem annyira rossz ahogy emlékszem, igaz, kb 15 évesen olvastam őket
3.
3.
SLi
#2: "semmilyen regényt nem olvasok el"

uhh...
2.
2.
Gamerdavid
Játékokról készített regényeket nem szoktam olvasni (semmilyen regényt nem olvasok el) Inkább akkor megnézem filmben. (Ha egyáltalán van)
1.
1.
Sun9us
Eddig az összes regény borzalmas volt, amit bértollnokok készítettek, játékokról.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...