Battlefield 4 - 15 euróért frissíthetünk next-genre

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 14.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette, hogy Battlefield 4 PS3-as és Xbox 360-as verzióját később frissíthetjük a PS4-es, vagy az Xbox One-os verzióra egy egyszer használatos kód segítségével. A tranzakció 15 euróba fáj.

Ha várnánk még a next-gen konzol vásárlásával, de először Xbox 360-ra vagy PS3-ra vásároljuk meg a Battlefield 4-et, nem kell újra megvennünk a teljes verziót, ha később mégis beruháznunk egy Xbox One-ba vagy egy PS4-be.

A speciális jelzéssel ellátott kiadásokban találunk egy egyszer használatos kódot, amellyel bármikor frissíthetjük a játékot a next-gen verzióra 9,99 dollárért. A kódokat külön is megvásárolhatjuk, ez esetben a frissítés 14,99 euróba fáj majd. Bőven jobb, mint újra megvásárolni a Battlefield 4-et.

A játék október 29-én jelenik meg PC-re és kurrens konzolokra, majd a next-gen verziók az új konzolok premierjekor startolnak.

13.
13.
Csabee86
Na már most. Ha felmentek a weboldalra ami a képen vanle van írva minden. Minden üzletláncnál máshogy lehet upgradelni. Ha a storen vagy liveon keresztül teszedaakkor 9.99 dollár euró vagy nemtom. A 15 euró azazt jelenti ha a mmegfelelő boltba viszed be a ps3as verziót akkor 15 dollár/euróért cserébe kapsz egy új Battlefield 4 et ps4re vagy xbox onera. De a cikkíró utána járhatna a dolgoknak. Battlefield.com/upgradeoffer. Itt le van írva minden.
12.
12.
Game Fan
#10: Nem szeretnék kötekedni, de nekem ez az egész úgy jön le a cikkből, hogy lesznek olyan kiadások, és viszont eladók ahol úgymond bónuszban kapsz egy ilyen kódot amit aktiválhatsz 10 $-ért de ha egy bizonyos időtartamon kívül akarsz frissíteni vagy olyan kiadásod van amiben nincs meg ez a kód akkor 15€-lesz.
11.
11.
Huntsman
#9: Ilyen kurva gyors az infláció, hogy pislogsz egyet és már másfélszer annyi :D
10.
10.
Macccy
#9 Sose volt annyi, csak elírás
9.
9.
belaman
8.
8.
szuja
5.
5.
simon 555
#4: Ezek már megint, hogy az istenbe váltják át az árakat?
Már az is nevetséges amikor 1 dollár 1 euróba van váltva, erre itt még rádobnak egy lapáttal, és most már többet ér a dollár mint az euró:D
4.
4.
Macccy

Valójában - ha nem tévedek - kéretik javítani a cikket !

9.99 $ (US) vagy 14.99 € (EMEA) a felár, illetve angoloknál a trade-in value.
3.
3.
Huntsman
10 ojróért rendben van azoknak, akik nem bírnak magukkal és már a mostani konzolokon is pirítani akarják.
2.
2.
Ghost26Dave
Nem fogják :D biztos nem fogják
1.
1.
crashpipi
Ez igazán dícséretes kezdeményezés. :) Az ember akaratlanul is eljátszik a gondolattal, hogy mi lenne ha meglepibe bejelentenének egy nextgen GTA V-öt... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...