Batman: Arkham Origins - mozgásban a PhysX

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 14.
  • Videó
Link másolása
Hasonlóan a sorozat előző részeihez, a Warner Montreal alkotása is támogatni fogja az NVIDIA PhysX-et, azaz az élethű fizikáért felelős technológiát, amit kizárólag a gyártó videokártyáival élvezhetnek a PC-sek.

A PhysX nagyban hozzájárul az élethűséghez, ki hinné, hogy ilyen apróságok miatt teljesen új megvilágításba kerül a játék. A ruhákat lágyan ringatja a szél, a felrobbant tárgyak apró darabjainak mozgása még realisztikusabb. Az alábbi videó bemutatja, hogy milyen lesz a Batman: Arkham Origins bekapcsolt PhysX mellett vagy anélkül.

17.
17.
sebtapasz
#5: tényleg füst és köd mindenhol!! :D Húúúú mekkora már! :)
16.
16.
Effecta
#8: PSX-en a Metal Gear Solidnál is látszóttak a lábnyomok, és szerepük is volt abban, hogy kiszúrnak-e vagy sem :D
14.
14.
Czigi
Én azt mondom azért van külömbség. (NVIDIA párti)
13.
13.
RangerFox
#11: Elég elavult kártyát vettél.. Akkor inkább hd7770... vagy 7790. De nekem gtx660ti 2gb oc -m van szóval jöhet!
12.
12.
Borington
#11: A Crysis 3-nál csak az Anti-aliast kellett kikapcsoljam, ugyanavval a kártyával.
11.
11.
kharami
Ez a physix!:S Nvidia karim van GTX 650, és eddig csak is kivétel nélkül szarlativuszokban tudok róla beszélni! Jó meg minden, de metro laggol, maffia 2 szénné lassul, ruha fizikát ki kell kapcsolni és még van jópár gém ahol nem tökéletesen működik! Enyje nvidia!
8.
8.
dshadow
#5: hát a lábnyomok az pont directx 11 tesszelláció miatt látszanak ergo lesz amd karikon is. A többi meg szemfényvesztés. Olyan dolgok amiket proci is tudna számolni minden gond nélkül.
6.
6.
Drazhar
Az a legjobb ebben, hogy a konzol mind tudja ezeket, mármint a köpeny lebegtetése, stb. Oké, nem lesz csilivili a graf, de na (:
5.
5.
Gamerdavid
Annyi a különbség hogy ON-nál tiszta köd minden és a hóban látszanak a lábnyomok. Meg talán élesebb a kép is, bár én ezt nem vettem észre.
4.
4.
FekaFOB
#3: Ezt én sem értettem, inkább legyenek recék szép éles képpel, mint egy sima élű paca. Semmi értelmét nem látom egy ilyen képminőség romboló eljárásnak.
3.
3.
Stranger
Még a PhysX-el oké, hogy villognak de ez a TXAA... Oké, hogy hatékony, de ilyen kép elmosással még szép, hogy nem látni recés éleket...
2.
2.
Ghost26Dave
Nagyon rossz a video minősége.Így nem jön át a physx.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...