Alaposan összement a Criterion

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 15.
  • Hír
Link másolása
Tizenheten maradtak a Criterionnál összesen, na, nem rúgtak ki senkit: a többieket átküldték a Ghost Gameshez Need for Speedet fejleszteni. Tehát így nem csinál több NFS-t a Criterion.

A Criterion Games augusztus végén jelentette be, hogy nem fejleszt több Need for Speedet, a sorozatot mostantól a legújabb részt is pátyolgató Ghost Games veszi át. A rajongók örültek is: végre lesz másra is ideje a srácoknak, azok pedig mondták is, hogy igen, lesz, és nemcsak versenyjátékokkal foglalkoznának a jövőben.

Nos, nem eszik olyan forrón a kását, szokták mondani: mára kiderült, hogy a Criterionnál alig tizenheten maradtak, a csapat nagy részét, vagyis 60-65 embert átküldtek a svédekhez, hogy az új Need for Speeden dolgozzanak. A történtekről Alex Ward, a Criterion kreatív igazgatója beszélt bővebben, azt mondta, "minden pozitív", és bár "most csak egy kis csapata van", "a Criterion még mindig létezik" és "jó formában van".

19.
19.
drat576
Úgy látom pár embernek nem esik le, hogy ez egy reflektálás egy kicsivel korábbi hírre, melyben az volt a téma h a Criterion egyáltalán nem csinál több NFS-t.
"Tehát így nem csinál több NFS-t a Criterion. " -ez pedig arra utal, hogy a Criterion újból benne lesz az NFS bizniszben, mivel "ÍGY" azaz ilyen módon nem csinál NFS-t, hogy közben mégis a csapat nagy része ezen munkálkodik a Ghosttal együtt, "ÍGY" nem teljesen igaz a korábbi cikk/hír.
18.
18.
Zombiekiller6
Hallelúúúúúúúúúúúúúúúúúúja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Talán látunk mostantól jó NFS-t is?
17.
17.
Jinbobo
Black 2-t a népnek!! Imádtam az elsőt!
16.
16.
Falcon
jo hír utáltam szegényeket
15.
15.
Perhaps
#12: Akkor ezek szerint, még te se játszottál igazi Need For Speedel...
14.
14.
xSHx
Konkrétan problémám nem volt a Carbonnal, de semmi plusz nem volt benne. Ami nem kifejezetten gond, csak nem kiemelkedő.
Egy autós játéknál a legfontosabb a fizika! Ezért is szinte verhetetlen a Forza! Viszont a Grid pont ezért bukó nálam. Ott nem érzek fizikát.
Ha már írnak hozzá egy kis történetet, lásd MW1, Run, vagy Forza Horizon máris pluszt kapunk, és ez a ritkaság!
Nagy kedvenc még a Dirt2 és a Blur is.
13.
13.
boti95
#12:Én ezzel dettó ugyanígy vagyok, mint Te, és bekem is ezek a kedvenc részeim. :)
De azért a Carbon sem lett olyan rossz.
12.
12.
xSHx
Kár, hogy ezeknek valaha is közük volt az NFS névhez! Az MW-t is meggyalázták! Ok szép volt a graf, de innen is látszik, hogy ez nem minden. Nekem a Run az egyik kedvencem, úgy ahogy van. Sokan leszólták, de nem érdekel. Divatból fikázták. Underground1-2, MW1 és Run! Ezeket nevezem NFS-nek. A többi csak tömegtermék!
11.
11.
randall13
#8: Akkor ezek szerint a hírnek már nem értél a végére.
9.
9.
DON GONDOCS
Még meg se jelent a rivals de már az új nfs készül. csak ne valamelyik folytatás legyen
8.
8.
Dízel
végre kiszall az NFS cim rombolásából a Criterion!!! maradjanak a zs kategoriaa eszetlen bournout hülyeségüknél. és ami anno jo volt, ne csinaljanak belőle konkrétan bohocot.
5.
5.
KőbányaKispest
A Hot Pursuit (2010) egész jó játék volt. Volt egy hangulata. Szép graf. Jó soundtrackek. De a MW remeke azt szavakba nem lehetett önteni. Szerintem a készítők se játszottak vele 5 percnél tovább.
4.
4.
mestermagyar
Szopják már le az NFS-üket! Burnoutot akarunk, mégha csak konzolra is jön ki!
3.
3.
burnout paradise mekkora jatekuk volt, sokat toltam, meg nekem a hot pursuit remake is bejott
2.
2.
drat576
#1: az utóbbi részek óta a "legalább" szerintem már nem elég :)
1.
1.
shatterhand
legalabb nem vmi kezdo csapat dobja ossze
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...