Traileren a Battlefield 4 multija

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 17.
  • Videó
Link másolása
Háromperces előzetest kapott a Battlefield 4, az új trailer a játék többjátékos módját mutatja be gyakorlatilag minden szemszögből. A rajongóknak kiváló ízelítő lesz a nyílt béta rajtja előtt!

A bétateszt október 1-jén rajtol, azonban akkor csak a játék előrendelői, a Battlefield 3 Premium-tagjai és a Medal of Honor: Warfighter Limited Editionjének vagy Digital Deluxe Editionjének vásárlói férhetnek hozzá. A többiek október 4-én vethetik bele magukat a csatába.

57.
57.
dyousee
#55: Teljesen 1et értek :)
56.
56.
astrometan
ez a játék mind a Dod ot mind a moha t felülmulja mert EREDETI a hangok királyak a nap az még jobb az egyetlen hibálya az nem holnap jelenik meg
53.
53.
BrendOoN
Érdekes. Egy szó sem volt a hírben a CoD-ról mégis mindenki arról beszél. Ez a játék is ugyanolyan Call of Duty killer lesz mint a harmadik rész és a MoH:WF. Hiszen az előbb említett játékok is megkopasztoták a CoD-ot. Ja, mégse.
52.
52.
kopic
#45: LOL
Mit szivtal ember ???
48.
48.
PolluxHUN
#29: Sólyomkám: csak h érezd bensőséges szeretetem
-igen megjavítják a járműveket...várjunk csak aszongya irányítható járművek földön, vízen, levegőben, amiből van vagy 25-30fajta....na mi nincs codban na? Ügyes vagy buksisimi!
-az adminok az ÉRTELMES (azaz semmi képpen sem orosz ) szerókon, akkor basznak ki ha az adott játékszabályokat nem tartod be, azaz: sniper limit/squad, no sniper, no shutgun, only bolt action, pistol, knife, idle time, no infantry (IFV), no SMAW/RPG/C4/320, No Basecamp és amit én a büdös életbe nem láttam COD-nál during 1,5KD ratio...ergo válogathatsz ha nem akarsz idegesítő snipereseket, vagy sotisokat stb.
-sörétes puskával akkor lőnek le távolabbról (de nem Km-ről), ha SLUG ammo van betárazva a másik 3típusnál nem....ja várj el is felejtettem h te vér pro vagy játszottál vele több napot akkor ez biztos tudod
-igen ezt elismerem a susnyásban elég gyakran vannak lowok...akiket válogatott kínok között alázok meg: C4 hullatás, helicsapatás, vadászgép gépágyú, tank, mobile AA, IFV, vagy csak simán elgyúrom egy quaddal
-hohóó zűrzavar egy csatatéren, de kérem hogy képzelik ezt a DICE-nál!!! Ezek után kéretik Brams 4. szimfóniájának szólni! -_-
-erre meg feljebb megtalálod a választ. csak annyit fűznék hozzá h NEM, ne dönthesd el 100%-ig h mivel mész kellenek a korlátozások bizonyos szerókra. Elégedj meg a "maradék" 215fegyverrel!
47.
47.
Kougat
hmmmm....
Látom itt AssaX jóvoltából sok értelmes komment született XD
44.
44.
AssaX
#43: én azt a napot amikor megjelenik a call of duty mw 76
43.
43.
RetecH
#42: Én a május elsejét várom, hogy kapjak végre csokijézuskát.
42.
42.
AssaX
#41: várod már a karácsonyt ?
41.
41.
RetecH
#40: Hát jó... neked mindent elhiszek.
39.
39.
RetecH
38.
38.
AssaX
#29: MICSODA ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
36.
36.
AssaX
#5: legalább be vallod h noob vagy
35.
35.
AssaX
#1: hogy nézed el mesélj
34.
34.
AssaX
#9: alap fuck yeeh és ez jönn pcre nem ugy mit a gta :(
33.
33.
AssaX
#21: köpök a levesedbe pöpöpöpöpö
32.
32.
AssaX
#23: oké add akkor ide most
31.
31.
AssaX
pöpöpöpöpö
hnyyyyyyyyyyyy
csúla pöpöpöpö
30.
30.
AssaX
kál of dúti sokkal szebb és jobb bíbíbí
köpök a bf-re pöpöpöpö
27.
27.
piskóta
#22: ez jó volt, köszi :)
24.
24.
Skyer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...