TGS 2013: 12 percig mozog a Metal Gear Solid 5

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Ha kimaradt volna a korábbi Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain-prezentáció a Sony konferenciáján, akkor tekintsd meg most a felvételt teljes hosszában. Kojima bátyó csapata ismét kitett magáért.

A rajongók el lesznek kényeztetve, mivel tizenkét percig mozog a sikervárományos Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, amit a TGS kapcsán vetítettek le a Sony konferenciáján.

A játék jövőre érkezik PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

15.
15.
KopyAti
#9 Az MGS-ek mindig is ilyenek voltak, s így is van ez jól!
14.
14.
Csoki80
#13: Na jò csak en mar csalodtam a nyugati vilagban. Jobb egy japo mint egy jenki. Ennek ellenere 360 ra varom az uj mgs-t.
13.
13.
hurkagyurka2
#12 Tévedés drága barátom: Resident Evil, Silent Hill, Godzilla, és ők adták a Mortal Kombat ninjákat is. Jön a PS4 is ugye, szóval a sor szinte végtelen hogy miben jók a gamer világban... De azért mindenben ők sem lehetnek a csúcson, elalélni sem kell ám tőlük! :)
12.
12.
Csoki80
#8: Te japófób vagy drága barátom. De, ha adnának a rainbow adventures cuccukból egy szippantást, lehet úgy belassulnál a vinnyogások átmennének pokoli mély hörgésbe ;-)

Más amikor az MGS tesztjét írták anno az 576-osok tizensok éve, akkor is hasonló problémákat vetettek fel. Ugyebár a kis megjegyzés is az volt a cikk mellett "Filmnek kevés, játéknak sok" vagy valami ilyesmi. Gondolom ezt leadták otthon a magyar yakuza kémek és sikeresen megsokszorozták az átvezető mozikat XD
11.
11.
Big Boss
Eddig tökéletes. És pont :)
10.
10.
Gamerdavid
Nem tetszik, igazi stealth action.
8.
8.
hurkagyurka2
Csak engem zavar ez a vinnyogás/picsogás végig a trailer alatt...?! Nem tudom mit szívnak ezek, de azonnal adjanak belőle!!!
Remélem meglesz ugyanez a trailer az idegesítő japán "kommentár" nélkül is. Ha valaki rátalál esetleg, linkelje be legyen szíves! :)
6.
6.
Huntsman
#5: A phantom pain az igazi, és az az open world is azt hiszem. Vagyis ez amit a cikkben látsz. A ground zeros meg valami előzmény.
5.
5.
EBR2000
Jónak tűnik. Amúgy már azt se tudom mi micsoda... Phantom pain... Meg az az előzmény, a Ground Zeros. Nem tudom hogy melyik az Open-World meg melyik az igazi 5. rész...
A videó alapján nem rossz. Lehet beszerzem.
4.
4.
Dízel
és melyik jön pc-re? mert az egyik igen.
3.
3.
shifteeh
ez a ground zeroes, nem a phantom pain
1.
1.
RangerFox
Elég jónak tűnik, bár a sorozatot nem szeretem..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...