Már az év végén jöhet a PC-s GTA V?

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 22.
  • Pletyka
Link másolása
A PC-s Grand Theft Auto V mindennapos beszédtéma a játékosok között. A minap számos kiskereskedő szellőztette meg a számítógépes változat megjelenési dátumát. Furcsa, elvégre hivatalosan még be sem jelentették.

Végre valami kézzelfogható dolog érkezett a PC-s Grand Theft Auto V-ről, melyre még mindig csak pletykaszinten tekinthetünk. Két kiskereskedő is megszellőztette a számítógépes változat megjelenési dátumát. A brit Gameseek november 22-re lőtte be a premiert:

A második forrás a Zavvi, amely bizonyára nem lő be egyetlen dátumot sem légből kapott infók alapján - ők december 6-ot jósolnak:

Mivel a két dátum elég közel van egymáshoz, elképzelhető, hogy a játék a tengerentúlon és Európában két különböző napon landol a boltok polcain. Egyre több jel utal arra, hogy a PC-s verzió létezik, s habár a Rockstar hivatalosan még nem erősítette meg, eddig mindegyik fő epizód Windowson is tiszteletét tette.

Még nem elég? Akkor érdemes megjegyeznünk, hogy az Amazon brit, francia és német részlege is fellőtte a GTA V PC-s verzió adatlapját, s nem várták meg a hivatalos bejelentést. A az elemzők még a next-gen változatot is kilátásba helyezték, minden jel szerint nemcsak a kurrens konzolok kiváltsága lesz a játék. Köszönjük, Tücsök112!

118.
118.
Argh
#11: "képtelen vagyok kontrollerrel játszani egy lebutított GTA-t"

azért mert kib*szott fakezű ügyetlen setesuta vagy :)

én pécén játszok. ÉS kontrollerrel.
117.
117.
Pasallusz
sztem nincs túl értékelve játék, igenis nagyon nagy szabadságot ad és borzasztóan élethű, ezt a játékot órákon kerseztül lehet nyomni úgy is hogy a nem a feladatot oldod meg, hülyeség, de pölö kimentem óceánra , k...nagy ahogy csapódik hullámokon motorcsónak és ezzel csapattam kint már vagy 10perce és egyszer csak jött egy cápam, óriási látvány így játékba :) szétlőttem, tudom nem kellett volna, de ez csak egy játék , megteheted :) telis teli van ilyen apró dolgokkal, repülőtéren felszálltam kis magán géppel, traktort vittem el -jöttek a hegyi utakon bringások- downhill-eztek ,elvettem tőlük és én is nyomtam vele, óriási feeling igaz egy 152cm TV-n nyomom tehát ha leestem szikláról elkezdtem előre dőlni én is :D ez a játék konzolra lett kitalálva :)
úristen és minden este PC-sek lefekszenek e játék nélkül és álmodoznak talán karácsonyra meglesz :) még az is min 80nap és addig minden ilyen csalóka hírrel felcsalogathatja őket gamekapocs ide :) GTAV? pécés ugrik ! Hol? kacsa ....
116.
116.
Mometazon
Úgy emlékszem, hogy anno a Diablo 3 esetén is eljátszotta ezt pont a zavvi. Megadtak egy dátumot, aztán azt szépen tologatták, míg ki nem jött a játék.
Szóval erősen tartok tőle, hogy nem lesz idén pc- gta5 (bár ne legyen igazam).
113.
113.
Claymen
Kisajtolják amit ki lehet konzolon. Lecsendesül az eladás. Kiadják Pc-re. Lecsendesül az eladás (ami nem lesz egy világrengető bevétel). Jöhetnek a DLC-k.

Szerintem ez fog történni.
A konzol vs Pc "harc" pedig szerintem teljesen felesleges.
Mindenki fújja a saját maga álláspontját, teljesen figyelmen kívül hagyva a másikét, kamu kommentek, meg asszonykodás anya pénzével.
de ha titeket szórakoztat csak így tovább.
111.
111.
hedzsooo
#97: Röviden: +1 Egyébként meg naná, hogy jön PC-re is, de valóban jó lenne, ha már az idén. :)
109.
109.
johnny500
A hozzászólások elején a platform háborún kívül ezen is ment a vita, hogy megfog-e jelenni pc-re vagy sem. Erre írtam, hogy ezen felesleges vitázni, mert úgy is megfog jelenni ahogy eddig is.
107.
107.
johnny500
Teljesen felesleges vitatkozni. Minden rész kijön PC-re. Úgy ahogy eddig is.
106.
106.
EckoRhino
#99: Tényleg létezik működő X360 emulátor? Mert eddig még nem találkoztam ilyennel.
105.
105.
Jared
ha megduplázza a konzolos eladásokat állva leszopom magam és felrakom youtube-ra ok ? :)
104.
104.
shatterhand
#102: He:)
Kijön pc-re és megduplázza a konzolos eladást. Nem is értem a gyártók miért nem használják ki ezt a lehetőséget. Vagy hogy egyáltalán miért nem mutatkozik ez meg?

"alap PC játék "
Ahhoz képest elég mostohán kezeli a rockstar:)
102.
102.
floax
Off :Aki 300.000-ből nem tud összehozni egy olyan pc-t ami 8 évig kitart az eléggé hülye!!!
100.000-ből kell 3-4 évente újítani és simán kibírja !!!

Várható volt a PC megjelenés !!! A GTA soha sem lesz csak konzolon mivel alap PC játék !!! Sok okoskának mondom ,hogy NEM CSAK M.O.-n játszanak PC-n !! Igen. sajnos a mi hazánkban nagyon nagy a száma a warez játékosoknak de külföldön sokkal kevesebb és ott meg is veszik majd , simán a duplája lesz az eladások száma !!!
100.
100.
Quent1n
#96: Azt kihagytad az okfejtésből, hogy a hardvergyártók nem kevés pénzt tolnak a PCs játékiparba... :) Hisz kinek kénének a 100ezres videokártyák ha nem lennének gyengén optimalizált játékok PCre? Csúnyán leépülne nem egy cég. Amúgy meg igenis érdekli a kiadókat, hogy PC-re jóval kevesebb példány fogy. Nem véletlen ám, hogy nincs minden játéknak PCs portja. Pl egy Uncharted vagy Red Dead Redemption esetleg Forza.. Ezek mind jól fogynának PC-n is és tuti megtérülne a befektetés de mégse érdekli őket az a pénz valamiért. Egyszer kíváncsi lennék mit mondanak erről az illetékes döntéshozók. :)

Egyébként meg sok emberen azt érzem, hogy nem akarja, hogy jöjjön PC-re. Ez meg csak irigység.. Miért nem lehet annak örülni, hogy kijött és játszani vele? Ha meg kijön PC-re akkor még több ember élvezheti! Attól féltek néhányan, hogy akkor ti rosszul jártok, mert már megvettétek a gyengébb grafikájú verziót? Ennyire fontos ez? Akkor toljátok ki adjátok el aztán várjátok PC-re. Nem értem miért kell így hozzáállni.. Én ha lesz zsém megveszem PS-re aztán ha jön PC-re akkor max eladom és megveszem arra nyilván a multi miatt, mert nincs PS-es haverom akivel lehetne nyomni. Nincs itt semmi gond adják csak ki PC-re. :)
99.
99.
SP4C3F0X
Egyet ne felejtsünk el, szinte minden konzolkörnyezet futtatható PC-n. Igaz a PS3 és az X360 emulátorok gyengélkedtek mostanáig, de ez az állapot is megszűnik mert már fillérekbe kerülnek a megfelelő utasításkészletű processzorok. Arra ki sem akarok térni hogy a nextgen konzolokhoz már lehet hogy szinte emulátorra se lesz szükség. Kicsit várni kell némelyikhez de a PC lesz az úr, a többi pedig az alattvaló. Mi az hogy portolás egyáltalán? Fél megabájtos cuccal úgy futnak a konzoljátékok mint a sicc.
98.
98.
PrimYaz00
#86: túl hülye vagy hogy megjegyez 19 gombnál többet vagy miért emlegeted ezt a "bonyolult sokgombos egér+billentyű kombót" ? és amúgy az adapter sem adja vissza azt a hatást... meg pl unchartedbe nem is tudok futni vele...
96.
96.
SP4C3F0X
Sok közgazdász van itt úgylátom. Senkit nem érdekel ha konzolra 300 milliót adnak el, PC-re meg 25 milliót. Az is pénz. Lehet hogy egyszer pont az a pénz húz ki valakit a csődből. Ha neked van egy ötezresed és valaki adna 2500-at még mellé nem fogadnád el? Persze hogy elfogadnád. Ennyi ganéjagyút egyrakáson. Arról nem is beszélve hogy az UBISOFT is kiadja pc-re a játékait akármennyire fejlesztették a DRM-jeiket amik kudarcot vallottak. Ígyis megéri nekik is. Aztán megéri az internetszolgáltatóknak is. Ez amolyan adok kapok üzlet, ez van, ezt kell szeretni és ugyanúgy jön pc-re is. Nem pont a rockstar lesz az aki a warez miatt húzza le a rolót.
95.
95.
nem értem mit kell hisztizni, hogy jajj nem jön pécére. sok hülye madár, minden rész jött eddig, tényleg ennyire kretének az emberek hogy elfelejtették?
rengeteg lóvét kerestek vele, add össze a két tényt kedves internetes társadalom. jézus, ennyit barmot. ha meg csak a hír miatt meg a flame, mert ez már az, akkor inkább ne is legyen már ez hír.
94.
94.
Mortician
#78: Remélem minden este megveregeted a vállad, amiért tudsz billentyűzetet meg egeret használni. Valamire már csak vitted az életben... :)

De természetesen Te ezzel a hozzászólásoddal véletlenül se nézted le a konzolt és nem bizonyítottad be, hogy a PC-s táborban is vannak gyökerek, nem csak a konzolosban. ;)
93.
93.
slawter
#56: A Rockstar helyett írom: Facepalm!
92.
92.
Romee
Oda is van írva angolul: "The release date we have for GTA: Grand Theft Auto V (5) is a placeholder date, and will be updated when Rockstar confirm the Release date to us." magyarul az odaírt megjelenési dátum helykitöltő amíg a rockstar meg nem erősíti az IGAZI dátumot.
91.
91.
Romee
Ezek a megjelenési dátumok úgy ahogy vannak nettó hülyeségek.Főleg azon az áron ami a screenshoton van.
89.
89.
giga321
http://image.noelshack.com/fichiers/2013/38/1379435636-watch-dogs-ad.jpg

Várom már.
88.
88.
miki1105
Warez ellen LEHET védekezni! De vajon akkor miért nem cselekednek a nagy gyártok??? Egy kicsit érdekes nem? akár ki lehetne adni úgy az összes játékot, hogy kell hozzá internetkapcsolat (pl:Diablo3). De mégsem teszik meg mert még warez mellett is visszajön a pénz és még pluszban is vannak, akkor lesz szopoka nyalóka amikor nem hozza már a fejlesztési rászánt összegeket, akkor lehet majd számítani drasztikus lépésekre.
87.
87.
Norbiii
#84: Basszus akkor meg Te ne haragudj a hülye picit bunkó stílusomért. Bocsánat. :(

Így már értem. :D
85.
85.
kill3r2185
#82: Ez a kommentem neki szól:
#56
84.
84.
kill3r2185
#83: Elgépeltem elnézésd, nem neked írtam, bocsi :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...