Bratz: Rock Angelz képek

  • Írta: szabi
  • 2005. december 31.
  • Képek
Link másolása
Türcsi fürcsi napszemcsi!
Ha a húgod/nővéred/barátnőd neadjisten valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva megunta volna már a Sims-et, sőt, a Beauty Studio-ban sem leli már többé örömét (mert az uncsi), akkor lepd meg újév alkalmából őt a Bratz: Rock Angelz nevű fenomenális alkotással!

A képekből nem sok derül ki, csak hogy cuki meg ari és egy lány együttest kell benne menedzselni.

Ugrás a galériához

Nagyon édi... :)
12.
12.
General Thomas
Van elég szeretôje a játéknak nem kell megtérned, mi lenne itt ha mindenki sims-ezne? :)

DE az is lehet hogy a sims-et azért szeretik sokan mert nem kell hozzá nagy tudás mégis el tud vele lenni egy hardcore gamer is, nincs benne brutalitás,harc stb.



és nem vagyok Greenpaece-es a béke miatt :))))



Nekem mondjuk a sims tetszik ,bár a winamp megy alatta :)
11.
11.
fojesz
Semmi gond. :) De nem fogok "megtérni" akkor sem! :)))
10.
10.
Sybilla
fojesz: Jaj, az nem jutott el a tudatomig, elnézést. :) Úgy érzem, azért csak sikerült vmilyen konklúzióra jutnunk a végén, ha térítés nem is lett a dologból egyik tábor részérôl sem ... :D
9.
9.
fojesz
Syb: Direkt oda írtam, hogy azt olvastam, hogy... egyébként tök mind1, mert nekem is hasonló a véleményem, de ettôl függetlenül direkt oda írtam, hogy olvastam. És ez nem lenézô vélemény volt ezúttal, tényleg csak a tudományos határokat akartam kitolni kissé ezzel az érdekes ténnyel. :P
8.
8.
Sybilla
EMi, ez már elfogadhatóbb vélemény, de sztem minden játék kicsit rétegjáték. :) Na mindegy, ott a lényeg, hogy tiszteljük egymást annyival, hogy nem fikázzuk a más szeretett játékát. De gustibus non est disputandum. Gémerek vagyunk itt mind, és ez az, ami számít.
7.
7.
Myko Alto
Ez egy rétegjáték egy rétegnek, akik meg fogják venni és sikerre viszik! :D
6.
6.
Sybilla
Kedves fojesz, ez megint egy hímsoviniszta vélemény volt - elnézésedet kérem. :)) A sztorimódos Simseknek is van célja, az, hogy teljesítsd azt a feladatot ahhoz, hogy pl. beköltözhess egy új házba. Aki meg frípléjben játszik, annak meg az a célja, hogy éljen a közössége, vagy mifene; bár mint lejjebb jeleztem, ez a vegetáló lét rám sincs hatással.



Sztem itt is a legnagyobb baj a férfi-nôi nézôpontok alapvetô különbözôsége, ezért nem értjük meg egymást most meg ebben. :P Tisztelet persze azon egynehány hím kivételnek, akik nem tartják agyament ökörségnek ezeket az életszimulátorokat, mely tény ellenére nem zoknik agyilag, és még csak nem is buzik. ;)
5.
5.
fojesz
Lefoglaltam tesztelésre.



A Simshez kapcsolódóan: én azt olvastam, hogy felmérések alapján tényleg a gyengébb nem szereti inkább a szimszeket, de nem is azért, emrt nincs vége, hanem mert nincs célja. Nem tudsz benne semmit elérni, stb. Ezzel ellentétben a férfiak küzdeni akarnak vmiért, egy célért mert ilyen a természetük.
4.
4.
Sybilla
helloszabi: véleményem szt nem így van. Ha a nôk azért szeretnék a Simset, mert "nincs vége", ész nélkül a GTA-ra vethetnék magukat. Pl. én nem is szeretek Freeplay-ben játszani a Sims-szel, a Bustin' Out sztori módját meg ki sem pörgettem teljesen (uis elakadtam :P), de legyen legalább egy kis sztori. A valódi végtelen történet a GTA újabb 2 felvonása, legalábbis nekem, aki esetében reménytelen a 100%-os kijátszás ... :))
3.
3.
Sybilla
Halló!! Ismét emlékeztetnem kell a T. Urakat, hogy a húgok / nôvérek / barátnôk / lányunokatesók nem csak és kizárólag a Sims-szel SZIMSZpatizálnak, hanem egyesek arra is vetemednek, hogy olyan férfias gémekkel múlassák a drága idôt, mint a GTA vagy a MGS, esetleg a horror genre - és nem csak SZÍMmel-ámmal!! :PP



Amúgy olvastam, hogy val'szeg azért inkább a lányok favorizálják a Sims és hasonló típusú játékokat, mert ezekben a szereplôk külsejét kell formálni, öltöztetni-sminkelni ôket, stb. Vagyis olyan, mint a kislányoknak a babázás, csak "nagylányoknak", azaz SZIMSZbolikusan. Belegondoltam, és lehet benne vmi, mert én is az öltöztetést csípem a legjobban benne, meg a házak berendezését, stb.



Mondjuk ez a lánybanda menedzselés azért már gázos lehet, bár fene tudja ... :PP
2.
2.
lewton6
le lehet benne lôni ôket?

akkor nem kell...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...