Thief - előzetesen a bankos küldetés

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
Az Eidos Montreal megerősítette, hogy amennyiben előrendeljük Garrett kalandját, egy exkluzív küldetéssel gazdagodunk. Ez lesz a Bank Heist, melyben egy családi örökséget kell meglovasítanunk.

Ha előrendeljük a jövőre megjelenő Thiefet, megkapjuk a Bank Heist névre keresztelt küldetést, melyben be kell szivárognunk a Stonemarket First Bankba, ahol egy értékes ereklye vár ránk. Ez a Star of Auldale, amely egy családi örökség, ám az intézményt erősen őrzik, s így túl kell járnunk az őrök eszén. Nem meglepetés, hogy némi "titokra" is fény derül. 

Az Eidos Montreal ezzel a küldetéssel tiszteleg a Thief 2: The Metal Age bankos missziója előtt. A cím február 25-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

20.
20.
Szabby999
Véleményem szerint aligha lehet nélkülözni Warren Spectort, a Thief járékok szülőatyját. Noha a harmadik rész jól sikerült, ám a negyedikkel nagyon fel kell kötniük a nadrágot a fejlesztőknek, mert tapasztalataim szerint a Thief rajongók nagy része az első két részt tekinti etalonnak, és minden változtatást nagyon kritikusan fogadnak. Még annyit mondanék, hogy a Bank pálya újra-feldolgozása nem véletlen. Véleményem szerint az FPS játékok történetében az egyik legmesteribben elkészített, legzseniálisabb pályatervezés jellemzi, ami a Thief 2 megjelenése óta etalonnak számít. Győződjön meg róla mindenki, aki a korábbi részeket nem ismeri, érdemes!
19.
19.
kopic
#18: Leszarom.....
Mar krvara eleg van belole !
18.
18.
#12: Szerintem kicsit ovatosabban kene nem ?
:D
17.
17.
Marcus T.
A Thiefekben mindig is volt steampunkos beütés, elég, ha a gőzrobotokra, a "gőzlámpákra" (amiket csak központilag lehetett lekapcsolni vagy úgy sem), a hatalmas gépmonstrumokra gondolunk. Ha ebben a részben nem lesznek robotok és élő kőszobrok, nekem az már jó lesz. :)

Csak lehessen modolni és legyen mellette modközösség.
16.
16.
drat576
Nekem ez valahogy most nem jött át...számomra egyfajta kopottas érzést nyújt az egész, úgyhogy előrendelés ki van zárva, de azért kíváncsi vagyok a kész játékra és remélem hogy kellemes csalódás lesz. A sorozatból csak a 3. résszel játszottam, aminek a hangulata nagyon bejött, de a gameplay nem igazán ment számomra annyira gördülékenyen, így hiába volt hangulatos és érdekes, mégsem játszottam teljesen végig.
15.
15.
hedzsooo
Amúgy nem szép számomra ez a féle marketing, előrendelés erőltetés. Azért is kivárom a megjelenését. Mégegyszer tuti nem nézem be úgy, mint pl. az Aliens: Coloniel Marines-el.
14.
14.
hedzsooo
#8: ...Az eddigiek alapján inkább pl. a Dishonored steampunkos világát fogja idézni, az előző részeknél valóban picivel modernebb technológiák is helyet kapnak majd benne.
Kíváncsian várom én is, hogy mi fog ebből a játékból végül kisülni, korábbi részei zseniálisak voltak, máig is remekül el lehet velük játszani, szórakozni.
13.
13.
#8: nem, ez inkább steampunk. a "kamera" meg simán lehet valami tükrös rendszerű szerkezet, tehát egy továbbgondolt periszkóp.
12.
12.
kopic
Mother of God..... -.............-
A jo k*rva anyukadat hogy nem tudsz innen eltakarodni a faszomba te agyhalott nyomorek !
11.
11.
Drazhar
Azért az a steampunk kamera a bankban nekem már sok...
Az E3-as gameplay óta nem várom, annyira ócska volt amit ott mutattak.
9.
9.
Szabby999
#6: Szia! A Thief első és második része még abban az időben született, amikor nem voltak szuper technológiák, milliárdnyi poligont dobáló engine-k, és amikor még nem lehetett parasztvakítással meg shaderekkel eladni a programokat. Éppen ezért rá voltak "kényszerítve", hogy minőségi játékélményt nyújtsanak, kiváló hangulattal, történettel, karakterekkel. Javasolom neked, hogy vedd elő a Thief 2-t, egy pillanatra sem fogod megbánni! Nagybetűs élmény, innováció, és kreativitás.
8.
8.
markoci555
kamera meg ilyenek? hát én azt hittem full középkor, nem elrugaszkodva
7.
7.
DarkLord
Jajj de messze van ez a megjelenés még :D Az eddig megjelent dolgok mind elég dark-osak ami nagyon rendben van és hozza a tolvajláshoz szükséges miliő-t majd...Kiváncsian várom btw. mai GTA hír? :D
5.
5.
Gamerdavid
Február 25. Addig el leszek a Watch Dogsal.
2.
2.
DevilGamer
Azóta várom, amióta kihirdették a jelenlegi generációs konzolokra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...