Befutott a Nosgoth első trailere

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
Megannyi kiszivárgott infó után a Square Enix nyáron hivatalosan is bejelentette a Nosgothot, amely a Legacy of Kain világában játszódó free-to-play multis cím lesz PC-re. Itt az első előzetes, a bétára már jelentkezhettek.

Bővebb infók landoltak nálunk a Square Enix által készített Nosgothról. Bevalljuk, egy Legacy of Kain világában játszódó, igazi külső nézetes akciójátéknak jobban örültünk volna, de ez is valami.

Csapatalapú küzdelmek várnak ránk a Nosgothban, ahol a vámpírok és az emberek csapnak össze. Míg az előbbiek természetfeletti képességekkel büszkélkednek, addig az utóbbiak fegyvereket és speciális tárgyakat használhatnak az ellenség levadászására.

A játékok a Psyonix fejleszti és olyan címek ihlették, mint a Bulletstorm, a Gears of War, a Mass Effect 3 és az Unreal Tournament 2004. A Nosgoth free-to-play játék lesz, s a készítők megígérték, hogy azok is boldogulnak majd, akik nem költenek valódi pénzt a játékban. Fegyvereket, képességeket valódi zöldhasúért nem is vásárolhatunk.

A zárt béta hamarosan kezdetét veszi, már jelentkezhettek rá.

13.
13.
Stack
Nekem sem nyerte el a tetszésemet a játék.
Csak azt nem értem minek kell minden játékból és remek univerzumból egy abszolót agyatlan deathmatch szintű játékot csinálni.
Itt aztán bőven lett volna lehetőség egy single player-es vagy coop-os MMORPG-t összehozni...
12.
12.
goblinfing
11.
11.
selejt
nem véletlenül vették ki a kommentelés és értékelés lehetőséget youtuberól. ilyen ocsmány grafikát régen láttam többször öklendeztem a videó megtekintése közben. de ez nem elég még a karakterek is ötlettelen szarok! gratulálok!
10.
10.
drat576
Hát megmondhatták volna, hogy:
"Igen, ezt a szart raktuk össze, de legalább ingyen van"
- viszont ez még mindig nem mentség a LoK világának effajta meggyalázására, egyáltalán hogy kapták meg a jogokat?
9.
9.
drat576
nahjó hát ezt neeeeem *facepalm*
8.
8.
br1Koo
hát ez így első ránézésre olyan mint egy gagyi hl2 mod ami próbálja keverni a quake-et az assasins creed-et meg az aliens vs predatort..kb köze nincs nosgoth-hoz, de oké csinálják csak, megszoktuk hogy mostanában értéktelen szar játékokat vágnak hozzánk innen-onnan
7.
7.
Zoom3r
Eltemették a Legacy of Kain sorozatot.... és most a sírján táncolnak :(
6.
6.
csonti02
bocs a kifejezésért de ez egy szar, az a nosgoth amit a 90-es évek végén megéltem egyáltalán nem ilyen volt
5.
5.
3.
3.
markoci555
nem tűnik kiegyensúlyozottnak, a forge is hasonló nem? na az pl nem jött be, valószínűleg ez sem fog
2.
2.
azureknight0715
Ez mi? Már bocsánat a kijelentésért de ez első ránézésre egy hányadék. Hol van a Legacy of Kain-ban megismert Nosgoth sötét hangulatú világa? Ezek a karakterek hogy néznek ki? Már látom ezt a nagy címet is sárba fogják tiporni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...