GTA Online - tényleg lesznek mikrotranzakciók

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 26.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar hivatalosan is megerősítette azokat a pletykákat, miszerint mikrotranzakciók útján extra játékbeli pénzt vásárolhatunk majd a GTA Online-ban. A fejlesztők azt mondják, a rendszer ettől még kiegyensúlyozott marad.

A Rockstar hivatalosan is megerősítette, hogy lesznek mikrotranzakciók a Grand Theft Auto V multiplayer részében, a GTA Online-ban. A fejlesztőcsapat egy blogposztban osztott meg némi plusz infót a játékkal kapcsolatban, itt került elő a fizetési lehetőség is.

A GTA V-vásárlók számára egyébként ingyenes játékban a játékosok a nagytestvérhez hasonlóan autókra, fegyverekre és más finomságokra költhetnek virtuális pénzt, amit különböző feladatok (versenyek, rablások) teljesítésével gyűjthetnek. Ezt a folyamatot hivatottak felgyorsítani a mikrotranzakciók: ilyenkor valódi pénzt válthatunk majd játékbeli pénzre.

A Rockstar szerint nem kell aggódni, a rendszer kiegyensúlyozott, végig azoknak - az egyébként többségben lévő - játékosoknak az érdekeit tartották szem előtt, akik nem fognak fizetni a multiban. Nem kell semmire pénzt áldozni, mindent megszerezhetsz nélküle is, de a türelmetlenebbek előtt is nyitva áll a kapu. A Rockstar azt is megjegyezte, hogy a single playerből nem vihetjük át a virtuális pénzünket a GTA Online-ba, ahol állítólag gyorsabban lehet pénzt keresni, mint az egyjátékos részben.

A mikrotranzakciókról két napja röppentek fel az első pletykák, utána pedig az Eurogamer azt is kiderítette, hogy 100 ezer dollártól 1,25 millió dollárig terjedő tételben vehetünk magunknak virtuális valutát 2-13,5 fontos áron.

Érdemes megemlíteni, hogy a fenti poszt rendre 16 játékosra hivatkozik, így valószínűleg azok a pletykák már nem igazak, amik ennek a duplájáról csicseregtek.

18.
18.
Faszi
#16: Nem is keveset segitettél :D kösz!
17.
17.
nosocsi
SPOILER: egy kicsi én is furcsállom, hogy elvileg a rablások vannak a középpontban, de eddig még, olyan 60% körül csak 2 említésre méltót tudnék mondani. Amúgy meg én a bérgyilkosos küldiket a legvégére hagynám, hogy minél több pénzt tudjak befektetni majd a részvényekbe.
16.
16.
nosocsi
#15: Itt minden le van írva. Remélem segítettem. :)
http://www.ign.com/wikis/gta-5/Stock_Market
15.
15.
Faszi
#13: Nah erre nem figyeltem de mondjuk már gondoltam rá hogy ha kirabolok egy bankot vagy valamit az befolyásolja a tőzsdét csak azt nem tudom hogy ezzel melyik cégnek nő az értéke :D de amúgy kösz.
14.
14.
PrimYaz00
#7: inkább ezt erősítené meg a rockszar...
13.
13.
mnmn1
#10: Én 30 százalék korul járok, de Michael-el már 1.7 millio dollárom van, Franklinnal meg 700,000. Vannak ezek a Lester assassination kuldetesek es a kuldtes elejen altalaban elmondja hogy aki most ebbe meg ebbe tett penzt az nagyon jol jar. A kuldetes elejen old meg magad es utan invest-alj abba a cegbe. Nekem multkor a Debonaire cigarretta kulbba tettem az osszes penzem az SPOILER elso rablas utan es tobb mint 180 szazalek penzt kaptam vissza :)
12.
12.
lacinho01
ez olyan mint a fifában a fifa points de öszintén szólva a játék így is drága nem hogy még pluszba kicsrngessek esetleg mégegyszer úgyanennyit olyanért amit a játákban magamtól is elérhetek csak időt igényel
11.
11.
lacinho01
#10: SPOILER nem vagy egyedül a filmstudiót sem tudom hogyan veszem majd meg mertamiket idáig megvettem azok szart se hoznak a konyhára rablásból idáig meg nem nagyon gazdagodtam meg
10.
10.
Faszi
Már elnézést hogy ez nem ide tartozik de 55% járok a story-ban és még sz*ros 1 millió dollár sem jött össze szóval eddig én rontottam el valamit vagy majd a végé fele ömleni fog a zseton? Mert például a Golf klub cucc 150 millió :D lesz arra valaha pénzem vagy mi?
8.
8.
azureknight0715
Aztán itt van az is hogy a rendszer olyan emberekhez rak be ahova tartozunk, értem ezalatt a crew csoportot. Gondolom magyar crewhez csatlakoztatok a legtöbben, így esélyes hogy magyarokhoz rak be és ebben az országban köztudott hogy nincsen sok gazdag.
7.
7.
goblinfing
remélem az a pletyka is igaz hogy a pc változat idén jön ki
6.
6.
Moltes
#2: Olvasd mar el azt a rohadt cikket te szerencsetlen.....istenem
3.
3.
Yanez
2.
2.
lesik20
Kösz Rockstar, alig várom a sok gazdag ficsurt aki képes még olyan 50-200 fontot költeni hogy multimilliómos legyen.

1.
1.
markoci555
akkor senkinek semmi leszólása nem lehet erre nézve
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...