Mozgásban a Dying Light

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 29.
  • Videó
Link másolása
A Techland soron következő fejlesztése is előkerült az Eurogamer Expón, a Dying Light előadásán ráadásul gameplayt is mutattak a lengyelek, bőséggel. Ha nem unod még a zombikat, mindenképpen csekkold!

A Dying Light bemutatóját a játék által nyújtott szabadságra hegyezték ki Techlandék, hogy ezt demonstrálják, egy-egy szituációnál a közönséggel szavaztatták meg, hogy merre haladjanak tovább. A Dying Light egyébként PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, PS4-re és Xbox One-ra is készül, jövőre jelenik meg.

17.
17.
Skyer
#14: Ééééééééés az év legbutább kommentje díjat nyerte nem más mint:
Spacefox! Gratulálunk!
16.
16.
Scoo
#14: Ahan. Az Imperium Galactica is milyen szar felülnézetes vacak volt......
14.
14.
SP4C3F0X
Nem illik fikázni egy játékot sem, mindbe munka van esetleg azt lehet fikázni aminek a hype-ját már túlzásba viszik. Magyarok csináltak már FPS-t? Én nem tudok róla. Csak felülnézetes vackokat amik szintén egy kaptafára mentek. Lengyelek megcsinálták a Dead Island-et, nagyon jól fogy nyugaton. Csehek megcsinálták az ARMA-t, Horvátok megcsinálták a Serious Sam-et, Ukránok megcsinálták a STALKER-t. Magyarok mit csináltak? Semmit. Crysis Warhead kis német segítséggel de még rövid is és nem saját cím.
13.
13.
SP4C3F0X
Nembaj az, nekem kifejezetten tetszett a Dead Island, főleg coop-ban.
12.
12.
Scoo
Már pedig ez eddig tényleg nem más, mint egy felturbózott Dead Island. Akkor már inkább a fantasy környezetben játszódó érdekelne jobban, nem ez.
11.
11.
Dreadlox
#6: azt hittem nálam akad csak a videó, de megnyugodtam:D igen elég szánalmas hogy nem készűltek fel ilyen malőrőkre.

Btw, szerintem is rohadt jó játék lesz, mindenki hisztizik hogy újabb Dead Island lesz, de még nem is láttatok a küldetéseket, várjuk ki míg játszható lesz utána lehet sárral dobálózni
6.
6.
simon 555
Rég láttam ilyen gagyi minőségű videókat mint amik erről az expóról jönnek...
Akadnak össze vissza, ráadásul még pixelesednek is.

A játékot meg várom, jónak tűnik. Sokkal izgalmasabbnak és érdekesebbnek tűnik mint a Dead Island.
5.
5.
Freed
Imádom a zombis játékokat, de miért csinálnak még egy Dead Island-ot???Kicsit újíthatnának már valamit,mert ez így már sok.
4.
4.
Blackhard89
3.
3.
Drazhar
Indokolatlannak is tartottam azt az ömlengést amit a nagycikkben kapott ez a játék - hozzáteszem úgy, hogy kitoltam mindkettő Dead Island-et. Ez pedig kiköpött ugyanaz, csak pár újdonsággal (napszak, éjjeli bujkálás, stb) így viszont nem érdekel.
1.
1.
Pharaoh
A gyors mozgású ZOMBIK (!) még mindig nem tetszenek, de nem lesz ez rossz, csak a Dead Island-es "utóhatást" csökkentsék benne!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...