Extra nehéz mód a Batman: Arkham Originsben

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 30.
  • Hír
Link másolása
A Warner Bros. Montreal a legtapasztaltabb játékosoknak is szeretne kedvezni a Batman: Arkham Originsben, az egyik játékmódban mindössze egyetlen életünk lesz, úgy kell végigtolnunk az egész kampányt. Durva, mi?

A játék producere, Guillaume Voghel az Eurogamernek elmondta, hogy a Batman: Arkham Originsben találunk egy I Am the Nightnak nevezett játékmódot, amely jelentősen kitolja az alkotás szavatosságát, s kellő kihívást nyújt a legtapasztaltabb gamernek is.

Friss gameplay:

A főküldetések és a mellékes elfoglaltságok együttesen tizenkét óra játékidőt eredményeznek, de ha mindent össze akarunk gyűjteni ahhoz, hogy 100 százalékra teljesítsük az Arkham Originst, az sokkal hosszabb menet lesz.

Az első végigjátszás után elérhető New Game Plus sem lesz sima menet, ám ennek legyűrése után jön az igazi móka: az I Am the Night, melyben egyetlen életünk lesz és a mentésről is lemondhatunk.

Kihívást keresel a Batman eredettörténetében? A Warner Bros. Montreal meghallgatta a kívánságodat!

A játék október 25-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra.

34.
34.
#33: Jaja, az alapok már megvoltak azt minek bántsák és tényleg engem csak a story érdekel.:)
33.
33.
gabus2006
#32: szerintem az Origins olyan mértékben fog újdonságokat tartalmazni,mint ahogy Asylumból fejlődött ki a City. Ezzel semmi baj,miért nyúlnának bele olyan mechanikába,ami tökéletesen működik. Csak hozzá tesznek - különben is a sztori fog igazán számítani. Én nagyon várom. Kíváncsi leszek a Season Pass-ba kié lesz az új story DLC. Nem akarom elszólni magam,de én egy Deathstroke kampányban bízom. De lehetséges,hogy leesik majd az állunk.

Remélem 1 hónap végig tudom majd tolni meló mellett,mert nov. 22-én jön az AC IV Black Flag. Meg lehet,hogy meglesem a Watch Dogs-ot is.
32.
32.
#31: Ja :D ez nekem nagyon be jött a gameplayben.
31.
31.
gabus2006
#29: hát,hogy a batcave lehetne a "főhadiszállás",ahonnan tudunk majd Gothambe menni és a batcave-be lehessen felszerelést fejleszteni esetleg saját magunknak összerakni egyedi kütyüket. Nos ez azért eléggé bejött :D
30.
30.
Gamerdavid
28.
28.
#27: Csak, hogy tudd nem lehetett használi csak az asylumban volt egy jelenetig használni.
27.
27.
KőbányaKispest
#25: Hűha. Mer nem használtad 2 részen át mi?

Mivel nem az eredeti csapat csinálja, és SEMMI forradalom nem lesz benne. én semmit nem várok tőle. Kivan cserélve pár gadget. Ez se semmi info. Ezért 10 ezret kiadni elég nagy luxus a szemeben.
26.
26.
gabus2006
#25: nem tudom,hogy ezen vagy egy másik portálon írtam-e,hogy mit látnék szívesen az új Batmanben,de ez köztük volt és a fejlesztések is :) Én örülnék egy olyannak az elkövetkezendő években,hogy tudnánk a batmobilt vagy a batboatot vezetni,lennének autós üldözések. Csak nehogy ötletet adjak a fejlesztőknek! :D
25.
25.
#24: Ez nagyon jó gameplay végre a batcav-et is használhatjuk.:D
24.
24.
gabus2006
aki tényleg új gameplay-t akar látni,annak itt egy kis nyalánkság!

http://www.youtube.com/watch?v=FKt7VsmZifQ
23.
23.
EnderKnight
#21: Mondjuk nem értem az ilyenek .Ugyanabban a városban játszódik :télen dupla akkora
terület.+ azért lecseréltek egy pár gadget-et is szóval mi ezzel a baj.Meg multipayer Amúgy-meg ha másra nem is addig jó amíg jön a rendes folytatás.(Ami Batman az jöhet. :D)
22.
22.
markoci555
van olyan koreai aki megcsinálja?
21.
21.
KőbányaKispest
Igazából ez elmehetne az City dlc-nek is. Egy az egyben ugyanaz, de még a környezet mindent, csak Batman skin cserélve, meg új küldetések, amik állítólag 12 óra alatt ki lehet vinni és ez teljes áron? A citynél biztos nem fog nagyobbat ütni, mivel az kétszer hosszabb, és elsőre eredetibb volt, mint ez. Ezt egyszer kijátsza az ember azt csá.
20.
20.
sebtapasz
Ja! Kicsit fura a grafikája nem? Vagy csak nekem tűnik annak??
19.
19.
sebtapasz
15:53-nál hogy megcsókolja a párkányt!!! :D :D Kirááály!
18.
18.
Claymen
Az idő múlásával sokat változott. Az első képregényekben még hajigált le embereket tetőről, meg vert agyon gyilkosokat. Aztán szerintem ahogy egyre inkább populárisabb lett rájöttek, hogy ( Ez csupán vélemény) könnyebben adható el egy olyan Batman aki nem gyilkol. Gondolj a rajzfilmekre. Ott senki nem hal meg, csak nagyon bibis lesz.
17.
17.
EnderKnight
#8: CSak ennyi : Kihívás!!!
16.
16.
EnderKnight
#5: Valamikor a képregények elején géppisztolyt a kezébe és leölt egy halom rossz fiút de a olvasóknak "nagyon" nem tetszett ezért ezt elvetették.
15.
15.
vwxyz
#5: Hogy legyen valami gyenge pontja is :D
Komolyra fordítva a szót, azért nem öl, mert gyilkosokat üldöz, és nem akar olyanná válni, mint ők. Ő különb akar lenni, továbbá ez is a gyengepontja, ez hogy nem képes embert ölni.
Amúgy meg nézd meg a Batman trilógiát (Batman - Kezdetek, A Sötét Lovag, A Sötét Lovag - Felemelkedés)!!!
14.
14.
Gamerdavid
Egy új gameplay tényleg jó lenne mert ez már nagyon unalmas.
13.
13.
EnderKnight
http://31.media.tumblr.com/tumblr_m8b9vm82UP1qbtycoo1_1280.jpg
12.
12.
RetecH
#9: Nem feltétlenül olyan szörnyű mint amilyennek tűnik. Játszol egy keveset, pausolsz, leteszed tálcára és netezel vagy elmész a géptől. A gépet meg nem kikapcsolod csak alvó módba teszed. Simán ki lehet tolni így több nap alatt is.
11.
11.
The Lone Drow
"A Warner Bros. Montreal a legtapasztaltabb játékosoknak is szeretne kedvezni a Batman: Arkham Originsben, az egyik játékmódban mindössze egyetlen életünk lesz, úgy kell végigtolnunk az egész kampányt."

Ezt úgy kell elképzelni, hogy van benne mentés, illetve checkpoint, de csak akkor, ha nem haltál meg. Ergó, ha kilépsz a játékból és később visszatérsz, akkor ugyan onnan folytatod, addig, amíg meg nem halsz, mert akkor ténylegesen vége van a játéknak és kezdheted megint.
10.
10.
kharami
Nem itélem el azt a játékost aki ezt szereti, én is hard analban tolom a gémeket, de tényleg aki erre gerjed az már perverzió valamilyen szinten!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...