Fejlesztői naplón az NBA 2K14

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 30.
  • Videó
Link másolása
A 2K Sports azt ígéri, hogy forradalmasítja a kosárlabdás játékok irányítását. A Pro Sticknek nevezett rendszer gördülékeny mozgást, bonyolult dobásokat és pontos passzokat eredményez. Erről szól az új fejlesztői napló.

A fejlesztők azt ígérik, hogy a NBA 2K14-ben jelentősen javul a játékmenet: a fizikum immáron a védelemnél is kulcsfontosságú tényező, remek blokkolásnak lehetünk tanúi, s az irányítási rendszert már külön névvel, a Pro Stickkel illetik. E rendszer sajátosságairól mesélnek nekünk a fejlesztők.

Az NBA 2K14 október 4-én jelenik meg PC-n, PS3-on és Xbox 360-on, majd az új konzolok premierjekor jönnek a next-gen verziók is.

1.
1.
DarkLord
Kiváncsi leszek erre az új dobás rendszerre is azért a védekezés mellett 1-2 meccs biztos kell hozzá amire rááll a keze az embernek illetve ujjai... szerintem aki eddig billentyűn tolta most beruházhat ezek után egy kontrollerre is.

Az all-star ról azért dobhatnának egy kis infót már benne lesz e a pc-s verzióba hisz ha ígyis úgyis kontrollerrel kell tolni (vagyis ajánlottt) akkor miért ne rakhatnák bele a tavalyi szisztémájú zsákolót nem értem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...