Új címen dolgoznak a Killzone fejlesztői

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 1.
  • Hír
Link másolása
A Guerrilla Games megerősítette, hogy egy vadonatúj címen dolgozik, aminek semmi köze nem lesz a Killzone-hoz, és játékmenetében is erőteljesen más lesz. A részletekre viszont még várunk.

A Guerrilla Games vezető dizájnere, Eric Boltjes mondta el az Eurogamernek egy interjúban, hogy új címen dolgozik a csapata. Konkrétumokat nem árult el, de leszögezte: a projektnek nem lesz köze a Killzone-hoz, és játékmenetében is más lesz.

A Killzone: Shadow Fall Eurogamer Expo-előadása.

Bár furcsának tűnhet, hogy a srácok még be sem fejezték a Killzone: Shadow Fall munkálatait, de máris átnyergeltek valami másra, valójában semmi meglepő sincs benne: anno a PS4-es Killzone-t is a Killzone 3 kiadása előtt kezdték el készíteni, sőt ez úgy általában bevett gyakorlat a fejlesztőcsapatoknál.

"A grafikusok és a programozók dolgoznak a legtovább, aztán jön a QA-csapat. Viszont a dizájnerek munkája egy ponton véget ér, nem nyúlhatnak többé a játékhoz, mert az minden más részlegre hatással lesz. Szóval három-négy hónappal az anyag boltokba kerülése előtt a dizájnerek már leülnek gondolkodni, hogy mit tudnánk csinálni legközelebb" - magyarázta.

3.
3.
RangerFox
legyen tps és sanbox játékmenetű, és adják ki vitára. :D
2.
2.
Falcon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...