Frissítve: Levédették a Half-Life 3 címét

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 6.
  • Hír
Link másolása
Nehéz eldönteni, hogy előrelépés vagy sem, mindenesetre a Valve Európában már levédette a Half-Life 3 címét. Mint tudjuk, a fejlesztőcég eddig nem igazán erőltette a sorozat folytatását.

A Valve szeptember 29-én bejegyeztette a Half-Life 3 védjegyet az Office for Harmonization in the Internal Marketnél, az Európai Unió illetékes szervénél, és bár ez önmagában nem jelent semmit, mindenképpen fejleménynek tekinthető a sokat pletykált cím életében. Érdekesség, hogy az amerikai U.S. Patent and Trademark Office-nél nincs ilyen védjegy egyelőre.


A Half-Life 2 2004-ben jelent meg, a legutóbbi cím a 2007-es Half-Life 2: Episode Two volt a sorozatban. Noha a Valve eredetileg szeretett volna egy harmadik epizódot is, több mint valószínű, hogy ha lesz is Half-Life-folytatás, az egy számozott harmadik rész lesz. A dolog egyébként aktuális is lehetne a Steam Machine miatt.

Update! A védjegyet azóta eltávolították az adatbázisból. A találgatások szerint elképzelhető, hogy valaki megviccelte a jónépet: a fenti szervnél viszonylag egyszerűen lehet bejegyeztetni bármit (akár "másokat is képviselve"), legfeljebb a művelet 900 eurós díja tántoríthatja el a trollokat a poéntól. Azért bizakodjunk.

40.
40.
Macccy
Na, álmodozást félretéve, épp egy-másfél hónapja maxoltam ki az Orange Boxot (megint) és ... hhhh ... Nagyon kéne ez a Half-Life EP3 vagy egy proper Half-Life 3 játék!
Az az elszomorító, hogy sokan akik most 18-20 évesek, nem is tudják miről maradtak le, nem is találkoztak az első (3) játékkal és a Half-Life 2-höz se volt szerencséjük, max 'CSésourcee'. Pedig még emlékszem, amikor ATi kártya mellé kapott kaparós kuponról élesítettem be 2004-ben a botrányok közt várt második részt! Ahhh ...
39.
39.
Macccy
#23: Nem, nem, persze PC exkluzív lesz ne aggódj. Sőt csak NEKED csinálják meg, VIP, senki másnak! A látvány fel lesz tolva csutkára, mindent kihoznak a DirectX13-ból (tudom, de lesz addigra)! Konzolokon meg se fog jelenni, azt nyilatkozta Gabe is, hogy "Francba a konzolokkal, sz*rni rá, csináljuk meg szerelemből a projektet!" Jó lesz ez na!

:D
38.
38.
br1Koo
baromira remélem, hogy a ps4-re meg az új boxra is tervezeik, nem csak a steam masinára (egyébként nagyon sok bevételtől esnének el ha így csinálnák)
37.
37.
zsoze
HÁHÁ ezen jót röhögtem nem lesz itt semmi sem sajnálatosan elkaszálták egy időre ez van emberek
36.
36.
kopic
#34: Lehet, hogy tenyleg ekkor fog jonni ?!:O
35.
35.
kopic
Fasza......:(
Pedig mar ugy megorultem !:/
34.
34.
névtelenség
Jó hír emberek!

Kiderült a Half-Life 3 megjelenésének dátuma!

Link:
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/574/327/e2d.jpg

Szívesen!
33.
33.
pumazh
Sziasztok ,
Iparjogvédelmi területen dolgozom , bejegyeztetési procedúra nem éppen 2 perc , és a hivatalos eljárás elfogadása hónapokba is telhet. Egy függő bejegyzést névtelenül, meg csak úgy nem tesznek ki , még magyar adatbázisban sem , nemhogy európaiban. Így bárki bármit bejegyeztethetne türelmi időre ? Érdekes lenne :) Reméljük a legjobbakat. ( De , ha káoszt akarnátok indítani , ennyi erővel a Half-life 2 név sincsen az adatbázisban , itt a Half-life szó a releváns )
Üdv,
pmzh
32.
32.
Stiw
Kezdem elveszteni a maradék hitemet is afelől, hogy lesz-e egyáltalán HL3.
31.
31.
crashpipi
A legnagyobb sz.patás az lenne, ha tényleg csinálnának, de mobilra! :D
30.
30.
randall13
(egyébként most 7€ a half-life csomag steamen)
29.
29.
markoci555
900 eurójába került akkor? :D
28.
28.
McDuff
ugyan már,a Valve nem gyárt már szoftvert,most minden pénzét hardverekbe öli,ne legyünk már naívak:P
27.
27.
Gamerdavid
#24: Benne van a pakliban.
26.
26.
PAtr0n
Mit bánom én mikor csak jöjjön már :)
25.
25.
dBLOOD
Előbb az Episode 3-mat kellene elkészíteni...
24.
24.
Stranger
#21: Remélem nem a kontrollerükre optimalizálják a játékot...
23.
23.
PrimYaz00
#21: jó lenne ha exkluzív lenne, mert már elképesztő milyen pofátlanok a konzolon, inkább lehúznak minden játékot a legundorítóbb szintre, csak, hogy azon jelenjen meg elsőnek, a pc-s meg szopjon... nem is beszélve, hogy játszhatatlan a multi konzolon, amiért majd fizetned is kell a jövőben...
22.
22.
JBoy
HL3 várható megjelenési dátum: 2023 október 4.
...és nem, nem fog futni a mostani gépeken. :p
21.
21.
Skyer
Így legyen ötösöm!
Kifejtettem korábban, hogy a bejelentett cuccok mellé kelleni fog egy húzócím, valószínű volt, hogy ez biza a HL3 lesz.
Továbbá tuti, hogy PC és steambox exkluzív lesz.
20.
20.
kopic
19.
19.
Gamerdavid
#18: Van egy olyan érzésem hogy hamarosan ezt is megtudjuk.
18.
18.
kopic
#16: Csak az a kerdes, hogy mikor.:/
17.
17.
kharami
Végre! Remélem a dagatt Gabe ezen mesterkedik! Ez jöjjön már végre és ne az a ratykó steam box!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...