A Sony vár a The Last Guardian leleplezésével

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 3.
  • Hír
Link másolása
Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida csak elejtett pár apró információmorzsát a The Last Guardianről. Fejlemények még nincsenek, a cég még vár a játék újbóli bemutatásával. De még életben van a projekt.

Továbbra sincs semmi kézzel fogható dolog a The Last Guardianról, de legalább beszélnek róla az illetékesek, s ez is valami. A GameIndustry International mikrofonvégre kapta a Sony Worldwide Studios elnökét, Shuhei Yoshidát a SCE Japan irodájában. Amikor megkérdezték az úriembert arról, hogy hol van most a The Last Guardian, Yoshida ennyit válaszolt: "Ebben az épületben."

Arra a kérdésre, hogy milyen platformra jön az alkotás, az elnök kitérő választ adott. "Ah, erről nem beszélhetek."

Persze ki is fejtette a mondandóját: várnak a megfelelő időpontra, amikor újra bemutathatják a The Last Guardiant, de pontos dátumot még nem tudnak mondani. A játék továbbra is fejlesztés alatt van és Ueda-san is rajta van az ügyön, aki bár nem a Sony alkalmazottja, de mégiscsak a projekt felett atyáskodik.

A Sony még nem áll készen, az elhúzódó fejlesztés lassan már a komédia határát súrolja. Az első tervek szerint még PS3-ra készült a produktum, de könnyen lehet, hogy csak PS4-en lát napvilágot.

10.
10.
olasz0331
Nagyon várom már!! csak az a baj h túl rég óta :/ de mostmár sztem tuti csak ps4 re lesz! De jöhetne majd rá egy LoUS előzmény vagy folytatás vagy esetleg egy új uncharted meg persze god of war és akkor nem igazán lenne ellenfél a Xone !!:P bár azért így is lesz infamous, killzone meg deep down :P
9.
9.
DON GONDOCS
#7: Hát a Valve az egyszerűen csak pofátlan, ott a steam a sok pénz csak hát könnyebb elkészíteni egy multis játékot mint egy teljes értékű folytatást. A Sonyval csak az baj amikor konzolt vettem ez a játék volt az egyik kiindulópont.
8.
8.
p3ti
Kik*rt pezsgőt fogok bontani ha végre a polcon tudhatom
7.
7.
kristof97
#5: Akkor nem akarom tudni, hogy a Valve-ról mi a véleményed. xD De én is várom a játékot, az ICO és a Shadow of the Colossust is szerettem/szeretem, de én nem annyira, hogy ne tudjam kivárni, inkább kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. :)
5.
5.
DON GONDOCS
Hát sony nagyot csalódtam benned. Persze sok jó játékot adtálki, de ezt vártam a legjobban
3.
3.
roli33
De vajon miért késik ennyit? Technológiai problémák? Jogi problémák? Leépítések? Pénzhiány? Vagy csak szimplán egy jó játékot akarnak kiadni? Esetleg teljesen átírják a sztorit, és új címmel fogják majd kiadni? Egyéb?? Én már várom, kíváncsi leszek rá, mi sül ki belőle. Ha újra bemutatják, az már PS4-en lesz szerintem.
2.
2.
felegyi
Átdolgozzák PS4-re... úgy nézem megoldhatatlan volt 3-ra elkészíteni! Na mindegy, PS4 húzócíme lesz, amint napvilágot lát.
1.
1.
Sun9us
Ez van, ha túl magasra teszik a lécet, és harmadszorra már nem tudják megugrani, hiába az elvárás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...