Még pihentetik a Battlefield: Bad Company-t

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 3.
  • Hír
Link másolása
Egyelőre még szó sincs a Battlefield: Bad Company 3-ról. A DICE-nál a BF4-en kívül még két játék készül, és bár a Bad Company egyelőre pihen, de az ígéretek szerint biztosan vissza fog térni. Megnyugodtunk?

Lars Gustavsson kreatív igazgató megígérte, hogy amint lecseng a Battlefield 4-láz, s révbe ér a Mirror's Edge 2 és a Star Wars: Battlefront is, a DICE visszatér a Battlefield: Bad Companyhoz. A svédeknek jelenleg kisebb dolguk is nagyobb annál, hogy a könnyedebb sztorival operáló sorozattal foglalkozzanak, de nem felejtették el.

A Bad Company csapata jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti, de vissza fognak térni, az biztos. Gustavsson szerint a széria megadta a DICE számára azt a "kreatív szabadságot", amire mindig is vágytak, ráadásul olyan történettel és hangulattal, amit nem kellett komolyan vennünk.

A szívük csücske tehát a Bad Company, ám a harmadik részre még éveket kell várnunk. Majd kibírjuk valahogy!

21.
21.
Zombiekiller6
#13: Nem volt nagy durranás? Annál unalmasabb szart rég láttam. A multiját becsülöm, szeretem, best, de a single egy szégyen! Alig vártam, hogy meghaljon benne mindenki (és nem csak a rossz arcok, mint az a Nico Bellic ruhás Daniel Craig, hanem a főszereplők is). Ja és a legbugosabb is, fúúúúúúúúúúú de!!!
20.
20.
Zombiekiller6
Inkább jöjjön az, mint a BF4!
19.
19.
avus
Pedig reméltem hogy max jövőre kijön. :( Nagy kedvencem.
18.
18.
p3ti
Egyetlen multiplayer FPS ami lekötött eddig hosszú távra is. Nálam 1000x inkább a BC3 mint a BF4.
17.
17.
zsizsi
Én most már lassan nyelvtan tanárokat fogok ijesztgetni kemurival xD Szerintem amelyik komolyan veszi a hivatását és értékeli/becsüli a magyar nyelvtan összetettségét az egyenes ívben hányná tarkón magát.
16.
16.
BryceHUN
#15: OFF
Hopp, nem ide..

ON

Alapjáraton nem érdekelne a Bad Company sorsa, de a karakterek miatt, ha multira nem is, de a 3. rész Single Player része kiváncsi lennék.
15.
15.
BryceHUN
Nem hivatalos a Watch_Dogs gépigénye!
http://www.dsogaming.com/news/ubisofts-tech-director-watch-dogs-pc-specs-not-official-to-be-revealed-soon-lower-than-previous/
13.
13.
Dark_Temptation
#10: hát a bf3 egyjátékos módja tényleg nem volt 1 nagy durranás.. max az 1 pálya volt úgy viszonylag jó.de a videók alapján a bf4 elég ütősnek tűnik mind egyjátékos mind többjátékos módban. alig várom már a betát
12.
12.
z0l1ka
Én meg azt mondom ,csináljanak inkább a Battlefield 2142 folytatást:D
11.
11.
Jared
csinálhatnának már végre megint bad-et
10.
10.
Giggsy
#8: Hááát, majd meglátjuk. Maradjunk annyiban, hogy amíg a BC2 single részét kétszer végigjátszottam, a BF3 esetében meg sem fordult a fejemben ilyesmi. A BC2-ben voltak jó karakterek, és egy szódával elmegy sztori, plusz a küldetések sem szinte kizárólag QTE-ből álltak, a BF3 single része viszont úgy volt egy nagy rakás hulladék, hogy igazán még biztató részeket sem tudnék belőle kiemelni. A multi jó mind a kettőben, és tudom, hogy mostanság divat csak a multi miatt megvenni játékokat, de én személy szerint inkább csak azért multizom, mert a single rész nem ad százórás nagyságrendű elfoglaltságot. És én személy szerint nem bízom benne, hogy a BF4 esetében nem a fejlesztési idő 90%-át ölték a multis részbe. Az fix, hogy ha nem produkáltak valamit az egyjátékos módban is, akkor kizárólag a multi miatt nem fogom leváltani a BF3-at.
9.
9.
Dark_Temptation
8.
8.
Dark_Temptation
#4: a 4-nek is majd lehet élvezni... dice is megmondta a BF nem fog a cod sorsára jutni..
7.
7.
EBR2000
A BC a BF-nek az egyetlen része (részei) amit nem csak úgy vittem végig de még élveztem is. Mármint jobban mint egy átlag játékot. Sokkal jobban tetszett nekem a BC2 mint a BF3... Örülnék ha ezt folytatnák!
6.
6.
markoci555
én csak azzal toltam battlefieldek közül és g*cire kíváncsi lennék mi volt a végén az az átalakuló térkép, az a folytatás lenne akkor?
5.
5.
Teuton
#3: Nem szoktam multizni (ha akarnék se lenne elég ismerős hozzá), de azt azért megnézném játék közben hogy mire képes a motor, és erre még pont megfelel a Single player :D
4.
4.
Giggsy
#3: Mondjuk annak a francnak kéne BC, hogy legyen végre megint egy EAs FPS, aminek jó a single része is. A BC2 volt az utolsó, aminek nem csak a multiját lehetett élvezni.
3.
3.
Dark_Temptation
ki a francnak kell most vagy a közeljövőbe bc? mikor itt a 4. és a 3-at is rengetegen játsszák még.
2.
2.
AnimeWarlord
Bc2-nél is csak multiztam ezerrel. Single meg 1× elmegy, de tényleg jó poénok vannak benne : )
1.
1.
mestermagyar
Pedig a bf3-nál sokszor jobban éreztem magam benne, és nagyobb hatással volt rám. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...