Az Xbox One startjakor jön a BF4: Second Assault

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 8.
  • Letöltés
Link másolása
A Battlefield 4: Second Assault DLC-jét az Xbox One premierjekor, azaz november 22-én tölthetjük le - erősítette meg az EA szóvivője. Az újragondolt BF3-térképeket tartalmazó csomag ideiglenes Xbox One-exkluzivitást élvez.

A Second Assault DLC-t egyelőre Xbox One-ra jelentették be, de nem is ez a hír, hanem az, hogy a next-gen konzol megjelenése napján már le is tölthetik a felhasználók. Az EA szóvivője a Videogamernek megerősítette, hogy az újrahasznosított BF3-térképeket tartalmazó csomag november 22-én élesedik.

Jelen állás szerint a Second Assault Xbox One-exkluzív, de később a többi platformon is napvilágot lát. Az EA emellett egy londoni livestream keretében mindenki előtt leleplezi a csomagot, egészen pontosan november elsején, magyar idő szerint 19 órakor, amikor az USA és Európa játékosai összecsapnak egymással. Jó móka lesz!

55.
55.
kopic
#44: Adna az Isten !:S
53.
53.
Hidalgo
#52: ne bántsátok már elsőBFoboázót lszi :)
a töltöttkápi gyereknek egy a kaki a kedvenc játéka, meg a kuki :)
52.
52.
#42: Az ilyenek csak addig magyaráznak amíg egyszer jókor (neki rosszkor), jó (és persze neki rossz) helyen be nem szólnak valakinek, majd egy saller után rá nem jönnek, hogy az anonímnak hitt oltogatás következményekkel is járhat.
49.
49.
Winter
Tisztelt Moderátorok! A 17#-es komment alkotóját miért nem tiltjátok ki örökre??? Ilyen közönséges stílusú bejegyzést miért kell hagyni? Lassan nem állnak másból a GK-s hozzászólások, csak ilyen és ehhez hasonló vulgáris szópárbajokból. Pont tizenegy hónapja léptem be hozzátok. Ma meg ki. Ehhez a gusztustalan légkörhöz nincs gyomrom. Nincs köztetek egy keménykezű admin, aki rendet tenne a 13 éves vérpistikék között??? Vagy ez nektek így jó? Az év játékkal kapcsolatos csalódása nektem ti vagytok.
37.
37.
kopic
FirstBfCommander:
Te rosszabb vagy mint Kemuri, es ezt most komolyan mondom..... -.-
23.
23.
FirstCoDCommander
20#: Na mi van? Bántják a drágaszágod? A gyász bétátokat a saját játékosaitok 80%-a oltja! A fakó, szar grafikára a fan-jaitok azt kommentelik, hogy BF 3.5! Jönnek a lehúzások, amik szerinted jók és idézem: "Szerinted a Bf fanok nem várják azt a négy térképet átszerkesztve", itt az utolsó szó a lényeg! Megkapjátok ugyanazt kicsit ÁTSZERKESZTVE és a CoD-os híreknél picsogsz (egyáltalán mit keresel ott, ha utálod), hogy "jaaaj nincs változás és egy pisztolyt tartanak a tarkómhoz, hogy megvegyem minden évben és 2800 órát bele KELLETT eddig tennem"!

A kommentjeidet meg ajánlom figyelmébe a modiknak! Remélem jön a bann hammer ismét és felkerül egy újabb pont a neved mellé szájhős! ;)
11.
11.
Falcon
de undorító fogás a codnál is ezt csinálják de már ott sem tetszett ! ki akar újra azokon a pályákon menni amin már több 100 órát játszott
8.
8.
traumraise
Pfuujjjj de utálom a konzolexclusive dlc-ket meg ezt az előbb jelenik meg erre vagy arra
7.
7.
Gamerdavid
Még meg sem jelent a játék, de már jön a DLC áradat. Ezt midig eljátsszák.
4.
4.
Fronter
#3: Ez lehet olyan is lesz, kivéve az esőt:
http://youtu.be/eEIWYgA2lbQ?t=47s
A dőlő torony az szerintem a Caspian-on van és ott ősziesek a fák, ha jól látom.
3.
3.
Necreon
#2: Köszi!

Jó volna látni hogy egy kicsit faragnak a pályák megjelenésén. Teszem azt Caspian Border-ből lehetne egy őszies, barnába és vörösbe borult fákkal teli esős pálya.
2.
2.
lesik20
A pályák:
Caspian Border
Gulf of Oman
Operation Firestorm
Operation Métro
1.
1.
Fronter
Már csak az lesz az érdekes, hogy a China Rising mikor fog jönni? Mert a 2 DLC biztos nem együtt fog érkezni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...