Launch traileren a The Wolf Among Us

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 10.
  • Videó
Link másolása
Holnap landol a digitális elosztókon a The Wolf Among Us: Episode One - Faith, ennek örömére a Telltale Games egy utolsó előzetessel kedveskedett a kalandjáték rajongóinak. Reszkessenek a tündérmesék lényei!

A The Wolf Among Us: Episode One 4,99 dollárba kerül, de season passt is vásárolhatunk, így az első öt epizódhoz 19,99 dollárért juthatunk hozzá. A Faith alcímre keresztelt első fejezet holnaptól érhető el PC-n és Xbox 360-on, a PSN-es verzióra október 15-ig kell várnunk.

8.
8.
aRkye
Remélem lesz olyan jó mint a TWD
7.
7.
Dugong
A Telltale újra népszerűvé teszi a kalandjátékokat. Engem legalábbis már a Back to the Future-nél megfogtak, a színvonal meg csak javul.
Egyedül ez az epizodikus megjelenés nem tetszik. Nem jó hónapokat várni egy-egy rész között, ahhoz viszont túl hosszú, hogy egy ültő helyemben játszam végig. Szerintem most majd akkor szerzem be, ha már kijött mind az öt.
6.
6.
Kleppi
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem a játék Engine még mindig tetszik akár milyen régi,szerintem ez hogy direkt látszik rajta hogy képregény stílus elég jó.
A játékot várom ha olyan lesz mint a TWD :DD
4.
4.
Dezseee
Jackdow. A forditassal semmi gond,csak nem értem miért kell nevekhez hozzányulni...
3.
3.
Claymen
#2: Kishazánk fordításai sajátosak, némelyik nagyon jó, más borzalmas, de abban egyet kell veled értenem, hogy nevet adni, azt nem tudunk. Elég pár filmet megnézni :D

Egyébként mi volt az eredeti neve a hajónak?
2.
2.
Dezseee
Hát nemtudom,mióta az ACs hajót elneveztek "Csókának",azóta kicsit szkeptikus vagyok a magyar forditasokkal...no offense
1.
1.
giga321
Azt hiszem újabb game of the year követelő születik. Mert ez már most bitang jól néz ki az is szent. Bár én tuti megvárom azt amikor az össze rész benne lesz egy csomagban + hun felirat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...