Használat közben a Steam Controller

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 12.
  • Videó
Link másolása
A Valve most éles körülmények között prezentálja a Steam Controller működését. Ráadásul egy FPS-t és egy stratégiát irányítanak a srácok - játszi könnyedséggel. Több műfajban is remekül használható a kütyü.

A Valve most a Portal 2 és a Civilization V futtatása közben prezentálja a Steam Controller működését. A két trackpaddal remekül lehet terelgetni FPS-t és stratégiát is, már-már az egér pontosságához hasonlóan. Nem hiszed? Bökj a Play gombra!

19.
19.
Cooper911
Ez Casual módhoz teljesen jó. De azért egy kemény mult FPS-hez... nézd csak meg hogy fordul meg a portálban? 3 másodperc. Addigra kétszer leböknek :D
Meg a stratégiai térképen szépen elnavigál de egy 1vs1 RTS ben ahol sok múlik azon hogy mit mikor csinálsz, egy elrontott egységkijelölés nagy hátrány okozhat, ott sem lesz ez olyan jó. Kanapén csücsülve egy szórakoztató könnyed (akár fps) játékot nyomni teljesen jó lesz, de nem ez lesz a nagy gamer multi partyk legjobb kontrollere.
18.
18.
mestermagyar
#17: Mennyi ideig tanultad, mire kezelni tudtad az egeret? Ez az ember biztos cseszett sokat játszott vele...
17.
17.
Kougat
Most ne mondják hogy annyira gyors és pontos mint az egér... Nézzétek meg a cs-s részt... Nem fogja tudni rpg-ben és fps-ben helyettesíteni a jól bevált egér és billentyűzetet.
16.
16.
simon 555
Nem igazán értem, hogy ez miben is jobb most egy sima kontrollernél?
Amit a videón láttunk ugyan úgy megoldható normál analóg karokkal is. Sőt még kényelmesebb is vele az irányítás, mert érzed. Ez kb a mobilos irányítás szintjén van.
15.
15.
leviske
Az nagyon jó, hogy célzásban sikerült egy touchpad-es notebook szintjére feljönni, de ez még mindig nem az a szint, ami egy multiban megengedhető lenne.

Arról nincs semmi hír, hogy a PS4/XO bill/egér támogatása miatt esetleg összenyitnák több játék esetében a multit? Bár amennyi csaló ellepte most a BF3-at is a leárazások után, lehet teljesen felesleges...
14.
14.
patka21991
Nem tudom elképzelni, hogy egy pörgősebb RTS-t (pl. bfme, cnc), miként lehet ezzel úgy irányítani, hogy legyen esélyed a győzelemre.
13.
13.
EBR2000
#5: Nem azt mondtam hogy kell csak hogy hiányolom. Nem ugyanaz...
12.
12.
Dízel
#8: soha semmi sem fogja őket helyettesíteni! max par 10 év mulva a gondolattal történő irányítás.
8.
8.
JBoy
Egér+billentyűzet foreváááá
5.
5.
Necreon
#2: Az egésznek az a lényege hogy ne legyen gomb és helyette ez a precízebb megoldás legyen. Most akkor minek is kell neked?
4.
4.
dBLOOD
Olyan kellene, amiben egy ilyen gömb van. És fejjel lefelé kell használni.
2.
2.
EBR2000
Nem rossz.... Egy ilyet elfogadnék. Csak hiányolom a gombokat... :(
1.
1.
nero66
Bocsi, hogy ha nagy hülyeséget kérdezek, de ez csak Steam-es játékokkal lesz kompatibilis? Vagy mondjuk elindítom a BF3-at, és ahhoz is tudom használni? Bocsi, de eddig nem igazán néztem a controllerr-el kapcsolatos híreket... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...