Devil May Cry 3 Special Edition

  • Írta: InGen
  • 2006. január 4.
  • Hír
Link másolása
A Capcom egyik legnagyobb sikerjáta a Playstation 2-re készített zseniális Devil May Cry 3, melyből hamarosan a piacra kerül egy extra kiadás.
A Capcom egyik legnagyobb sikerjáta a Playstation 2-re készített zseniális Devil May Cry 3, melyből hamarosan a piacra kerül egy extra kiadás. Nem meglepő a lépés, hiszen pl. a Metal Gear Solid sorozatból is készülnek jóval a megjelenés után bővített extra kiadások.

A DMC3 Special Edition legfőbb újdonsága, hogy lehetőségünk lesz Dante gonosz testvérét, a sorozat főellenségét, Vergil -t irányításunk alá vonni, aki természetesen a saját, Dark Slayer harci stílusában küzd. Bekerült ezen felül egy új főellenség, egy gyorsítási lehetőség, mely megdobja a játék sebességét mintegy 20%-al, a survival játékmód, az új filmnézegetős rész, valamint a nehézségi fokozat állításának a lehetősége: mazohistáknak itt van a very hard szint (mint az ismeretes a DMC3 alapjáraton olyan rohadt nehéz, hogy csak na)!

A cucc mindössze 20$ körüli áron kerül először az észak-amerikai boltok polcaira, mégpedig január 24-én.
3.
3.
krisike234
a telepítö kódja kellene pc-re
2.
2.
Garunrine
Vajon nálunk is kiadják a specialt...? Nagyon megkedveltem ezt a játékot, örülnék ha Vergillel is végigmehetnék a pályákon.
1.
1.
Sybilla
Jááájjj!! Az a gém egy agyrém. Az elsô 2 pályáját bírtam csak elviselni épp ésszel. Borzadály. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...