Szerdán jön a WRC 4 demója

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 14.
  • Letöltés
Link másolása
A BigBen Interactive és a Milestone bejelentette, hogy október 16-án érkezik a WRC 4 kipróbálható változata, ahol a Szardínia-ralin nyomulhatunk egy kicsit egy Volkswagen Polo R WRC volánja mögött.

Szerdán, azaz október 16-án tölthetjük le a WRC 4 demóját Xbox Live-on, PSN-en és PS Vitán. Ahogy az olvasható, a PC-s verzió kimarad a szórásból, de a végleges verzió számítógépekre is megjelenik.


A kipróbálható változatban Sébastien Ogier bőrébe bújunk egy Volkswagen Polo R WRC volánja mögé. Kanyargós, mediterrán helyszínen koptathatjuk az abroncsokat, elvégre a Szardínia-rali már csak ilyen. A fenti képek a demóból származnak.

A végleges változat október 25-én jelenik meg.

11.
11.
Morzsi1
Azon kevés játékok közé tartozik, melyeken minden évben látható a fejlődés. A harmadik résszel mai napig szoktam játszani, remélem ez még jobb lesz.
10.
10.
crashpipi
#9: Értem én, de max lehetőségként legyen benne, ne erőltessék rám! Gondolom, hogy lenne rá igény, de az össz játékosszámhoz mérten szerintem kicsi. Én a legtöbb játékkal nehéz/legnehezebb fokozaton játszom, hogy a kínlódásnak köszönhetően minél tovább tartson, ha már fizettem érte. Ezekkel a gémekkel csak annyira tudom emelni a nehézséget, hogy azért még 3 db visszatekerési lehetőség legyen. Na már most fél órára az nem volna elég. :D
És sokszor úgy ülök le játszani, hogy kb csak egy óra szabadidőm van... szóval nekem nem hiányzik. :)
9.
9.
DarkLord
#3: szerintem pedig az adja ha jó a környezet nem csak körbe kell menni az egy élmény lenne hidd el meg aztán a kocsit is épségben kell tartani 2 perc alatt nehezebb összetörni mintha fél órán keresztül versenyzel az idővel sokkal jobb lenne , de ilyen játék már úgysem lesz rally -ból sosem belekell törődni :D
7.
7.
herlius
Hogy is van ez? Október 16-án jön ki a demó, de 15-én már megjelenik a teljes játék??? Ennek így nem sok értelme.
5.
5.
jardo
A WRC 3 szerintem előrelépés volt az első két részhez képest, szóval van esély rá, hogy ez is fejlődik majd valamennyit.
4.
4.
RangerFox
3.
3.
crashpipi
#2: Max opcióként. :D Tuti kihagynám a fél órás szakaszokat. :D Már a körversenyes játékokban is rühelltem a huszonkörös futamokat.
2.
2.
DarkLord
Remélem megint 2 perces 4 checkpoint-os versenyek lesznek, mint azt már megszokhattuk egy jó ideje sajnos a rally-s játékokban. Pedig igazán elkelne mostmár egy komolyabb rally-s játék a piacra ahol lennének fél órás szakaszok meg még lehetne sorolni...persze kipróbálom, mert kiváncsi vagyok mennyit fejlődött a játék.
1.
1.
DON GONDOCS
Na majd psn meglessük hátha végre valami jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...