Hivatalos: késik a DriveClub

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 18.
  • Csúszás
Link másolása
A Sony hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, valóban csúszik a DriveClub megjelenése. Ezen a héten már a második nyitócímét veszíti el a negyedik generációs PlayStation.

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida a hivatalos PlayStation Blogon erősítette meg a korábbi pletykákat: tényleg csúszik a DriveClub. Az Evolution Studios által hegesztett autóverseny így 2014 elején landol a Sony kommunikációja szerint, az egyelőre nem világos, hogy tényleg tavaszi megjelenést terveznek-e, mint azt tegnap megszellőztették.

Ezzel együtt természetesen a PlayStation Plus-kiadás is késik, ami azt jelenti, hogy a PlayStation 4-re szabott prémiumszolgáltatás nyitókínálata is átalakul: a játékosok a Resogun mellé a független fejlesztésű Contrastet fogják megkapni ingyen.

Yoshida szerint nehéz szívvel hozták meg a döntést, és megérti, hogy a rajongók csalódottak, de muszáj volt meglépniük a csúsztatást ahhoz, hogy valóban azt a "víziót" tudják majd átnyújtani nekik, amit eredetileg is elterveztek. A PlayStation 4 egyébként ezen a héten már a második nyitócímét veszíti el (csúszik a Watch Dogs is), ráadásul a Forza Motorsport 5 így gyakorlatilag kihívó nélkül menetelhet.

18.
18.
Gamerdavid
Ezek a késések kezdenek az agyamra menni, előbb a Watch Dogs, most meg a DriceClub.
16.
16.
simon 555
Kár, de ez van...
Nem ezért veszem a PS4-et. Ingyen persze jó lett volna, de jó lesz január/februárban is.
14.
14.
crashpipi
#12: Bocs, rossz válaszra klikkeltem.. :S
13.
13.
crashpipi
#12: Ez akkor hangzott el egy fejlesztői videóinterjúban, amikor még először volt hangos a sajtó a GT6 korai megszellőztetésekor. Ami dícséretes, mert a hozzáállás abszolút pozitív és a nagyság ilyenkor mutatkozik meg, amikor valaki beismeri a hibákat.
Ugyan nincs több ezer km-em a GT5-ben, mint a Forza 4-ben, de nem tudok igazán olyan erősséget felhozni mellette, ami csak egy pontban is a konkurencia elé helyezni. Rosszul sikerült és kész. Az autópark egy részének gyenge minőségű átemelése az elődből pedig a Mi (játékosok) megsértése volt. egyenesen.
De a bizalom még nincs veszve, összeszedhetik magukat. :)
12.
12.
Porcupine Tool
#11: Ennek linkelnéd az eredetijét?: "hivatalosan is beismerték, hogy a Forza 4-nek nem sikerült konkurenciát csinálniuk."
Egyébként mindkét sorozatnak (Forza,GT) megvannak az erősségei és gyengéi.

11.
11.
crashpipi
#8: Egy baljós előérzet volt és erős csúsztatás ez a kijelentés. :) Nem tudhatom. Viszont a Forza a 2. rész óta zseniális és csak csiszolódik folyamatosan, a GT5 pedig egy nagy rakat kula volt. Most majd a 6-on a világ szeme, hogy mit tudnak összehozni a japók, miután hivatalosan is beismerték, hogy a Forza 4-nek nem sikerült konkurenciát csinálniuk.
Mi meg várjuk... :)
10.
10.
#4: Oké, nem nyitócím a Driveclub és a Watch Dogs, de hosszú távon lehet hogy nem jársz jobban az X1-gyel. De te tudod!

Engem személy szerint azért nem érint, mert ezek közül egyiket sem szerettem vonla megvenni, nálam a PS4-en nyitócím a BF4 és az Injustice ultimate edition (most, hogy bejelentették és PS3-on kimaradt).
9.
9.
fakedeath
Contrast is viccesnek tűnik,de nyomába sem ér egy Driveclubnak. Így azért sokan meggondolják majd,hogy PS3-ról váltsanak. :)
Főleg hogy kövi hónapban MGS:R és Remember Me lesz rá. És nincs sok nyitó cím se.
Én úgy vagyok vele ha telik majd rá, így karácsony előtt akkor veszek egyet, ha nem akkor meg jövőre a nagy játék dömpingben,addig meg max marad a PS3. :)
8.
8.
fakedeath
#3: miből gondolod,hogy a távoli jövőben a GT7 nem lesz jobb mint az akkori Forza?
6.
6.
kopic
#5: "Hát a nextgen-nel várok egy-két (vagy három évet). Olcsóbb is lesz"
Ezzel en is igy vagyok !
5.
5.
Morzsi1
Hát a nextgen-nel várok egy-két (vagy három évet). Olcsóbb is lesz, meg kb akkor lesznek már igazán jó játékok. (Ha visszanézzük a 360 és Ps3-as megjelenésekor, és az azt követő egy-két évben megjelent játékokat, háááát.)
Hagyni kell kiforrni a dolgot.
4.
4.
a.sebi
elején azon nevetünk hogy az ms mennyit bakizik, erre itt a start a nyakunkon , és kezdi a sony, most hogy az ms helyre állt.
az emberek már leadták az előrendeléseket, de sokan még vacilálnak, mint pl én, jobban hajlok az xbox felé,de valahogy mindig azt reméltem, hogy a vásárlásig a sony a jó hozzáállásávaé meggyőz, de ez nem akar összejönni nekik...
sokat nyom a latba a Titan fall, de a killzone is tetszett...
Ebből xbox lesz...
3.
3.
crashpipi
Hát, aki autós fan, annak ez nagy dilemma most. :S Én két dolog miatt rendeltem PS4-et, hosszas agyalás után:
1. Sosem adnám el az imádott 360-am, de szívesen bepótolnám a kimaradt PS3-as nagyágyúkat és erre majd egyszer a Gaika megoldás lehet
2. 160-ért a Sonytól kapok 2 kontrollert, egy kamerát és egy játékot is, míg az MS-nél se plusz kontroller, se játék... :S
Viszont rajongok a Forzáért és tudom, hogy még egy GT7 sem fog labdába rúgni mellette. :(
Sehogy nem jó ez így...
2.
2.
NinjaNorb
Hát amit eddig mutattak belőle a forzának nem nagyon okozott volna fejfájást legalább tudnak még dolgozni rajta
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...