Fable Legends - az alapjáték csak a kezdet

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 22.
  • Hír
Link másolása
A Fable Legends rendezője, David Eckelberry tisztázta azt, hogy miként épül majd fel az Xbox One-ra érkező szerepjáték. A megjelenés után még hosszú évekig várhatóak különböző epizodikus tartalmak.

Vajon miként épül majd fel a Fable Legends? Erre a kérdésre adott választ a játék rendezője, David Eckelberry. Nos, a játékhoz a tervek szerint még hosszú éveken át érkezik majd tartalom, de az egyjátékos küldetések mellett a Lionhead a multiplayert sem hagyja parlagon.

A történet persze fontos, s a fontosabb cél az, hogy egy szerteágazó sztorit meséljen el a játék. Az alapjáték megjelenése után epizodikusan várhatóak újabb küldetések. A fejlesztők semmiképpen sem szeretnék magára hagyni a Fable Legendset. Amit a megjelenéskor kapunk, az csupán "az első évad", DLC-k formájában tovább fog bővülni a történet és természetesen a többjátékos mód is. 

Hogy pontosan miként működik majd a fentebb vázolt epizodikus ütemterv, az még a jövő zenéje. Az biztos, hogy a játék egy ambiciózus next-gen projekt Xbox One-ra.

26.
26.
Dezseee
A helyzet az,hogy olyan hogy kiégeszítő,már nem létezik. Lehet hogy hónaponta fogják kinyomni,de 1:hónaponta 2000 ft nem pénz. 2:ha valamelyik kuldi nem tetszik,akkor egyszerűen nem veszed meg
25.
25.
theo9311
Inkább az a probléma, hogy a Microsoftot ismerve képesek lesznek havi szinten kinyomni egy küldetés sorozatot 2000 forintért. Én is jobban preferálnám a kiegészítőket, ha már kiadnak valamit, és én megveszem akkor az legyen nagyon tuti.
24.
24.
Dercsi
Nem fogok x1-t venni sem ezért sem másért, de ez azért szerintem jó játék lesz! Főleg a multija, az ami az erőssége lesz!
23.
23.
Dezseee
Nemtudom hogy feltűnt e hogy már nem igazán van olyan hogy kiegészítő...már egy jó 2 éve. Már csak Dlck vannak. És igen,azért van köztük különbseg. Általában a kiegészítők tartalmasabbak voltak,de nem is jöttek olyan sűrűn mint a dlck,és nem is voltak olyan olcsóak. Amúgy persze,dlck között is vannak lehúzas szagúak,de vannak hala égnek nagyon tartalmas dlck is.
22.
22.
névtelenség
#20: Kiegészítő és DLC között ég és föld a különbség pubi...
20.
20.
Dezseee
EZAZ. Kezdjetek el újra a sírást a dlck miatt! Miért nem adnak + tartalmat ingyen? Szemét mocskos kizsákmányoló banda. Ráadásul ha nem veszem meg,még fejbe is lőnek!

Én azt sajnálom hogy emberek hogy lehetnek ennyire korlátoltak. Emlékezzünk vissza a diablo 2 és warcraft 3 koraba. Amikor bejelentettek a kiegészítőt,az emberek alig várták. Most mi a helyzet? Sírnak hogy nem jár ingyen? Frozen thronet talán ingyen adták? Kurvara nem. És a lord of destructiont sem. Annyi volt csupán a különbség hogy cdn adták ki? Most hogy digitálisan jönnek a kiegeszitok,már senkinek nem jó. Pedig olcsóbb is,és még boltba sem kell érte menni. De valójaban tök mind1 hogy sírtok e,mert úgyis ez a jövő,ha tetszik ha nem. Jó lenne abbahagyni ezt a negatív nézetet,és kicsit elgondolkodni hogy valójában miert is sírtok. Mert valami + dolog nincs ingyen? Nevetséges
19.
19.
markoci555
a játékot már most elvetem szépen , rá is ások jó pár lapáttal pluszba, f*szomat képzelnek majd dlc-ket vásárlok, ha ingyen van, ok, de tuti pénzt kérnek érte
18.
18.
daenath
"Amit a megjelenéskor kapunk, az csupán "az első évad", DLC-k formájában tovább fog bővülni a történet"
Vagyis darabolva nyomjak le a jatekosok torkan, termeszetesen igy tobb zsetont hoz.
Kar latni merre tart/fajul a jatekipar :(
17.
17.
Dezseee
Lehet hogy a törtenet nem a legjobb,bár szerintem jó,de tudod mi az hogy hangulat? Amikor annyira magával ragad a játék,hogy észre se veszed hogy máris hajnal 5 van. A zenéje,az egész világ,annyira magaval ragadó. De egyertelmű hogy neked nem ilyen a stilusod. Ez nem baj,mindenkinek más tetszik. De fogadd el hogy sokaknak tetszik,és ne próbálj minket meggyőzni hogy ez egy szar,mert ensem proballak hogy a gears of war az.
16.
16.
vanpear
#13 Attól függetlenül, hogy Fable, attól függetlenül gagyi története van. Pl.: a 2-ben meg se szólalt a hős. Kiderült, hogy hős vagy. A hős. Mese és mese között is van különbség. De fogyasszátok egészséggel. Szerint egy Gears of War és egy Forza, amiért megérné XBOX-ot venni, ezért a játékért nem.

#14 Ott a pont! :D
14.
14.
Norbiii
#11: http://i70.photobucket.com/albums/i82/girrrtacos/KINGM.png
13.
13.
BrendOoN
#1: gyerekes történet? Tudod mit jelent az, hogy Fable? :D

Tény, hogy a harmadik rész nem volt egy nagy durranás. De az is egy tény, hogy a második rész volt ennek a generációnak egyik legjobb exkluzív játéka.
12.
12.
balint23h
A 3-at nagy reményekkel vártam de ritka gyenge játék volt. Kár pedig volt bent potenciál. Ha jó kritikákat kap ez talán adok a sorozatnak még egy esélyt...bár ki tudja.
11.
11.
vanpear
#10: Attól, hogy neked nincs humorérzéked... vegyél példát DaemonX-ről, legalább Ő nem vette személyeskedésnek. Elmondom, hogy Én a super marioval szoktam játszani, és össze is lehet hasonlítani a kettőt, mert ég és föld.
9.
9.
Dezseee
#8 Nem tetszik a játék,ne szólj hozzá. Egyszerűen csak ne irj semmit. Menjél szépen CODozni
8.
8.
vanpear
#4 Köszike leköteleztél! Csak azért írok, ilyen kommenteket, hogy mindenki azt higgye, hogy rossz ez a játék, és akkor egyedül multizhatok rajta, életem végéig. Míg a halál el nem választ, ugye. De azt azért hozzá teszem, hogy valaki összekente szarral a képernyőm.... jah, hogy ez itt a Fable-ról egy kép. Nem szóltam.
6.
6.
kopic
Erre kivancsi leszek, deegy Fable 4-nek akkor is jobban orultem volna !:S
5.
5.
kopic
#1: Koszonjuk Emese.... -.- Ulj le, 1-es !
3.
3.
vanpear
#2 Hehehe vicces gyerek vagy! :D XD :D Játsz ezzel a Fable-val, és majd könyörögsz, hogy valaki lőjön le, mert olyan szar. Itt pedig, úgy van beállítva, mintha valami értelmes játék lenne.
1.
1.
vanpear
Lehet be kéne már fejezni ez a Fable sorozatot. Én az MS helyébe nem égetném magam vele. Rossz grafika, gyerekes történet, ritka fos játékélmény. Sőt ezzel a cikkel se égettem volna magam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...