Novemberben jön a BioShock Infinite: Burial at Sea

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 26.
  • Letöltés
Link másolása
A jövő hónapban visszatérünk Rapture-be! Az Irrational Games megerősítette, hogy a BioShock Infinite első történetközpontú DLC-jének első epizódja november folyamán landol a digitális elosztókon.

A fejlesztők megerősítették a BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode One megjelenési dátumát, amely november 12-ét takarja minden érintett platformon, azaz PC-n, PS3-on és Xbox 360-on. Az epizódok külön-külön 14,99 dollárba kerülnek, de egy 19,99 dollárért megvásárolható season pass birtokában olcsóbban megkapjuk az eddig megjelent és a soron következő DLC-ket is.

Ken Levine hangsúlyozta, hogy a kiegészítő egyfajta szerelmes levél a rajongóknak. Az első rész kedvelt helyszíne új megközelítésbe kerül, elvégre most egy élettel teli víz alatti világ elevenedik meg előttünk. Természetesen nem újrahasznosított pályákról van szó, mindent a nulláról épített fel az Irrational.

A srácok már javában dolgoznak a Burial at Sea második epizódjában, ahol a játék történetében először Elizabethet is irányíthatjuk, s akció helyett inkább a lopakodásra épül a játékmenet. Kíváncsian várjuk.

8.
8.
Stiw
#7: Hupp, félretype-oltam, szóval ezt egy új dlc-ben, vagy kiegben tudnám elképzelni.
7.
7.
Stiw
Hurrá! :) Btw, szerintem tökre jó lenne, ha ebben a kiegben rátalálnánk teljesen véletlenül egy másik túlélőre. Ő mindeddig is Rapture-ben volt, de sosem találkoztunk vele. Természetesen NPC lenne, és egy ideig velünk tarthatna, mint segítő. Vagy valami hasonló... Érdekes lenne, de el tudnám képzelni. :)
4.
4.
dBLOOD
Végre megint Bishock lesz a Bioshock!
3.
3.
drat576
Az alapjáték nagyon tetszett, de nem hiszem, hogy egyenként szemezgetem a DLC-ket, valószínűleg megvárom amíg jövőre kijön egy GOTY, vagy bármilyen más teljes kiadás.
2.
2.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...