Megjelent az új Blur

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 27.
  • Letöltés
Link másolása
Igen, arról a Blurről van szó, ami egyszer már csúfosan elhasalt a kasszáknál, a Blur Overdrive viszont egy mobilos játék, és még csak nem is az Activision dolgozott rajta. Androidra tölthető is.

A Blur Overdrive az Activision-féle Blur mobilos kivetülése, a kiadó viszont túlzottan nem ártotta bele magát a munkába, mindössze annyit tett, hogy némi pénzmagért cserébe kölcsönadta a licencet a Marmalade Play nevű cégnek.

Az Androidra és iOS-re is elkészülő free-to-play autóversenyt az App Crowd hegeszti, és bár az alapanyag esszenciáján nem változtattak a készítők (a csúcsverdák és a power-upok mind-mind visszatérnek), felülnézetes játékról lévén szó, talán friss lesz az élmény a rajongók számára is.

Az androidos kiadás tölthető, az iOS-esre november 1-ig kell várni.

5.
5.
Takacs014
Nekem jobban bejön mint a tucat Asphalt kinézetű autós játékok. Egy próbát számomra megér.
4.
4.
Angelwing
uncsi.még ingyen sem kell LOL
3.
3.
mestermagyar
Faszom a felülnézet, minek néznek minket? Már az eredeti játék is simán elmenne egy rakat telefonon, a többin meg picit rosszabb grafikával. Miért örvendeztetnek meg mindig ilyen nevetséges portokkal, és port helyetti mellékszállal, ami a régi mobilos gamer nézeteken alapul?
2.
2.
Cooper911
Ötletes. Kicsit olyan death rally-s ezzel a felülnézetes móddal.
Kiváncsi vagyok a "free to play" modell hogyan müködik.
1.
1.
biohazard rex
Én szerettem a blur-t, multiban jó móka volt. Bár nekem még mindig butafonom van, ha egyszer átváltanék androidra akkor tuti kipróbálom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...