Assassin's Creed IV - íme, a magyar TV-reklám

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 1.
  • Videó
Link másolása
A magyar forgalmazó jóvoltából a hazai TV-csatornákat is beveszi Edward Kenway, a CD Projekt egy akciódús szpottal támad a reklámszünetekben. Emellett vége a gyűlölt Uplay Passport programnak is.

Örömmel számolunk be arról, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag hazai forgalmazója egy magyarul beszélő TV-reklámmal tör babérokra a csatornákon. Abszolút követendő példa, hiszen néhány kivételtől eltekintve kishazánkban nem igazán gyakori eset a hasonló kezdeményezés.

 

 

Vége az Uplay Passportnak

Mint ismert, néhány rajongó szinte máglyára vetné a Ubisoftot azért, mert az Uplay Passporthoz kötött néhány single player tartalmat. Minden játék dobozában találunk egy kódot, amit beváltva hozzáférhetünk néhány tengeri küldetéshez, így mindenképpen online kapcsolat kell hozzá. A közösség felháborodására nem is kellett sokat várni, a franciák pedig visszavonulót fújtak: így mindenféle online pass eltörlésre került. Extra költség nélkül próbálhatjuk ki az Edward’s Fleet társalkalmazást, az online multiplayert és a további bónusz tartalmakat.

A Ubisoft felhívja a figyelmet arra, hogy aki már vásároltak Uplay Passportot, vegyék fel a kapcsolatot a regionális ügyfélszolgálatukkal. Ezentúl az Uplay Passportot ingyen tölthetjük le Xbox Live-ról és PSN-ről.

Végül, következzen pár masszív kép a PC-s verzióból! Köszönjük, Shannaro és LionHD!

38.
38.
Chrome1986
#37: Igen, valószínü, hogy a PlayOn fizet majd egy vagon pénzt, hogy reklámozhassa a konkurencia játékát.
37.
37.
Roberto18
Én megnéztem,majdnem kikapcsoltam a TV-t,mert az Ac helyett (ez az én véleményem) a BF4 kellett volna lennie.
36.
36.
Venom88
Amire kijön PC-re, éppen befejezem a hármat:D
35.
35.
fleXTheLoneWolf
Ez nagyon durva nem hittem volna hogy reklámozni fogják főleg azt nem hogy magyarul.
34.
34.
sutgab
#29: Én is azt hallom :D
33.
33.
GhostDog24
Meik csatornán megy? én még nem láttam... :C
31.
31.
EBR2000
1) Picit nevetséges... Adva van egy jó videó anyag és egy narrátor (akinek szerintem fasza hangja van és illik ehhez) és ilyen semmit mondó reklámot csinálnak... Plusz 2 mondat már csillagászati összeg lett volna?!
2) Jó h van már Mo.-n is ilyen. Reméljük lesz még több is! :)
Fejlődjön csak az ipar itt is!
(Amúgy nem rossz reklám. Comedyn jól meglepődtem. :)...)
30.
30.
bema695
#26: Most kaptam a hírt, hogy a kutatást vezető professzor végzett a kutatócsoport jelentős részével, majd saját magával. Az életben maradt kutatók azt állítják ezt kiabálta újra és újra: "The world is not ready for this, nooo, not yet, not yet!"
29.
29.
lesik20
Csak én hallom azt hogy Black Frag?
28.
28.
RangerFox
A Comedy Central-on este szokták adni reklámnak, de már vagy három hete..
27.
27.
DevilGamer
Hol lesz? Melyik csatornán? Nem lehet tudni?
Még életemben nem láttam Magyarországon videó játékról reklámot
25.
25.
goblinfing
24.
24.
Btw engem alapvetően nem zavarnak az ilyen random angol szavak magyar mondatokban, feltéve, ha nem olyanoktól hallani, mint amit Henry82 említett. Szerintem bizonyos helyzetekben az a bizonyos angol szó sokkal gyorsabb és kifejezőbb tud lenni. A reklám meg nekem is furcsa volt.. Talán ha több ilyen lesz, megszokom majd.
21.
21.
Lacee.
Amikor tegnap este meghallottam a tv-ben, először nem hittem a fülemnek, de aztán nagyon megörültem. Több ilyen is lehetne Magyarországon. (Bár a tavalyi BKV-s Connor is jópofa volt:)
20.
20.
Henry82
Dante2012: az angollal valo menozes engem is nagyon idegesit, nem csak facebookon, itt is, pl amikor ugy kezdik a magyar mondatot, hogy by the way,...:) Raadasul a facebookos ismeroseimrol meg tudom is, hogy akik angolul menoznek, azok kb 40 szot tudnak, nyelvtan semmi, de azt folyton meg akarjak mutatni, gondolom itt is ilyenek by the way-eznek..
16.
16.
Henry82
Dante2012:
Szamomra nem idegen nyelv az angol es megis jobbnak hat, en sem ertem miert. A szinkronra azert van ellenpelda is, pl Dorner Gyorgy Eddie Murphy szinkronjakent nemhogy megolte a karakteret, hanem felturbozta azt.Vannak atlagos, semmilyen hangu szineszek, azokat jobba teszik a johangu magyar szinkronszineszek( pl Murphy, Bruce Willis, Mel Gibson, stb), a karakteres hanguakat viszont jobb eredetiben nezni (pl Vin Diesel, Liam Neeson, stb).Van aki pl mindket nyelven ugyan olyan, pl Yoda:)
13.
13.
Henry82
Dom Q: Akkor vegyetek belole milliokat, meglasd, a kovetkezo resz reklamja mar 3 perces lesz!:)De amig parezer kel el belole Magyarorszagon, addig ne varja senki, hogy tul sokat fizessenek a meregdraga reklammasodpercekert.
11.
11.
Dom Q
COOL.CSAK TÚL RÖVID.
9.
9.
Ez a reklám film trailernek is elmehetne.
8.
8.
drat576
Én készen állok, csak erre a szar reklámra nem álltam készen :P
5.
5.
DON GONDOCS
Én a Comedy Centralon láttam az AC reklámot megis lepődtem rajta. Régebben még volt a Gears of War-nak és Need for Speed-nek hazai reklámja.
4.
4.
JcGross
Hát, szerintem valahogy nagyon kockául hat. Ilyen "DÜBÖRÖGJÖN AZ ACÉL!" szintű.
3.
3.
bodortamas1
Az ötlet jó, a kivitelezés már nem annyira. Egy ütősebbet kellett volna összehozni, persze ez az én meglátásom.
2.
2.
DarkLord
Szerintem is sokkal több ilyen videó kellene a tv-be is, nagyon hangulatosak tudnak lenni ezek a rövid kis kedv csinálók és nemcsak a kisgyerekeknek való játékokat reklámoznák az ünnepek közeledtével hanem a számítógépes játékokat is.
1.
1.
giga321
Hoppá. Na mi történt? Ennek én viszont marhára örülök, mert én utoljára, amit láttam játék tv spotot az a SIMS 3 volt. Nagyon örülnék, ha sűrűbben jönnének ilyenek kis hazánkban. Legalább lenne valami értelmes reklám. Meg úgy egyáltalán lenne valami értelmes a tv-ben is, ha csak pár másodperce is ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...