Tavasszal jön a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Beigazolódtak a feltételezések, a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes afféle felvezetés lesz a The Phantom Pain előtt; a játékot jövő tavasszal tölthetjük majd le, méghozzá nyomott áron.

Eddig nem igazán volt világos, hogy milyen szerepe lesz a Metal Gear Solid V: Ground Zeroesnak a The Phantom Pain mellett, a minap azonban megtört a csend.

Hideo Kojima és csapata bejelentette, hogy a Ground Zeroes a The Phantom Pain önállóan megjelenő prológusa lesz, a célja pedig nem más, minthogy megismertesse a játékosokat a folytatás történetének alapjaival, és hozzászoktassa őket a játékmenetbeli újdonságokhoz. A története Kubában játszódik majd, Big Bossnak egy katonai táborba kell beosonnia, hogy kimenekítsen onnan valakit.


A megjelenése 2014 tavaszán várható, PS3-ra és Xbox 360-ra 20 dollárért tölthetjük le, és 30 dolláros áron vehetjük meg a boltokban, PS4-re és Xbox One-ra pedig csak letölthető változat lesz - 30 dollárért. A The Phantom Pain később érkezik, erről egyelőre nem mondtak több konkrétumot.

12.
12.
Big Boss
Alig várom :) Szerintem kötelező vétel minden MGS fannak! Biztosra veszem hogy nem fogunk csalódni :)
11.
11.
ZsupiDav
#10: Én a maximum egy-másfél órás bevezető részből indultam ki. Szóval ha 3-4 óra játékidőt fog tartalmazni, akkor nem szóltam :)
10.
10.
#7 mondod te, amikor 4 oras hosszusagu cod kampanyokat adnak emelt aron, lol :-)
9.
9.
Yanez
Biztos vagyok benne, hogy külön játékként is megállja majd a helyét, legfeljebb nem lesz az egekben a szavatossága. Dehát Istenem, ôk legalább féláron adják, nem mint egyesek.
Am meg akinek a teljesre fáj a foga, az várja meg szépen a Phantom Pain-t. Senki sem erôszakol erre, legfeljebb, ha belevaló gamer és Mgs fan vagy. :)
8.
8.
simon 555
#7: A legtöbb teljes játékban nincs annyi tartalom mint ebben a Prologueban lesz:)
Hideo Kojima neve garancia a minőségre. Talán ő az egyetlen fejlesztő aki nem csak a pénzért csinál játékokat, hanem azért mert élvezi.
7.
7.
ZsupiDav
#4: Hasonlóan gondoltam én is. Ez tulajdonképpen a Phantom Pain első fejezete, amit külön adnak el. Ezért érzem ezt lehúzásnak. Ha esetleg kiderül, hogy levásárolhatóvá teszik, (tehát a teljes játékot 20-30$-ral olcsóbban adják azoknak, akik megvették az "első fejezetet", amit a játéknak szerintem tartalmaznia kellene) akkor bocsánatot kérek, de ez így elég érdekes. Tényleg nem demó... egyszerűen csak a játék első (bevezető) része, amit a legtöbb "teljes" játék magában foglal, itt viszont külön pénzt kérnek érte...
6.
6.
Tokodboy
A játékidőtől függ, hogy lehúzás lesz-e. Ha 5-7 órát hozz, akkor rendben van.
5.
5.
simon 555
Végre valami:)
Kár, hogy PS4-re nem lesz dobozosan, én úgy szeretném:(
Ha át lehetne vinni a PS3-as dobozos kiadást PS4-re + pénzért akkor megtenném, csakhogy ott legyen a doboz a polcomon.
4.
4.
hurkagyurka2
Prológus nyomott áron: azaz se nem demo, se nem teljes játék... Puszta marketing fogás, megveszed ezt is, aztán meg majd a Phantom Pain-t is.
Ez a free-to-play meg egyéb marhaságok kezdenek durva méreteket ölteni, tiszta lehúzás az egész :( Persze, lehet azt mondani, hogy akinek nem tetszik, ne vegye meg!
2.
2.
shifteeh
#1: ha nem csak az utolsó bekezdést olvasnád el, tudnád hogy szó sincs demóról. a ground zeroes az előzménysztorija a phantom painnek.
1.
1.
ZsupiDav
Fizetős demo?
A Hitman:A játéknál a SC árát legalább levonták a teljes játék árából és az eredmények is átkerültek, de mivel itt szó sem esett róla, így elég nagy lehúzás szaga van...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...