A jövő héten kiegészül a Company of Heroes 2

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 5.
  • Letöltés
Link másolása
A Sega és a Relic Entertainment megerősítette, hogy a jövő héten érkezik a Company of Heroes 2 Turning Point névre keresztelt bővítménye, amely két pálya mellett a régóta várt térképszerkesztőt is tartalmazza.

Ingyenes DLC-t kap november 12-én a keleti front csatáit bemutató Company of Heroes 2. A Turning Point két multiplayer pályát tartalmaz: az egyik a Rails and Metal, amely egyfajta ipari környezet, illetve Lazur Factory, amely egy városi helyszín.

A rajongók bizonyára a World Builder néven emlegetett térképkészítőnek örülnek a legjobban. A segítségével a kreatív játékosok a saját csataterüket is megalkothatják, amit aztán a közösség legnagyobb örömére minden érdeklődővel megoszthatnak. Ezzel a lépéssel a térképek végtelen áradata biztosítva lesz. 

A Turning Pointban még két-két parancsnok is helyet kap a német és a szovjet oldalon.

A Relic Entertainment büszke az editorra, s még azt is kilátásba helyezte, hogy a Company of Heroes 2 Steam Workshop-támogatást is kaphat.

7.
7.
mestermagyar
#2: Facepalm, álmos vagyok, nem láttam.
4.
4.
Quent1n
Bánom, hogy megvettem.... Amennyire imádtam az első részt akkor csalódás ez... Ráadásul már vannak DLC only egységek is amik persze imbák... A mai napig jobb játéknak tartom az első részt csak azt meg a hülye Stemes átállással padlóra tették. :S
2.
2.
Shannaro
#1: "Ingyenes DLC-t kap november 12-én a keleti front csatáit bemutató Company of Heroes 2."
Nem értem a felháborodásodat. Különben meg legalább adnak World Builder-t. Nem minden hasonló stílusú játékhoz csapnak hozzá ilyen lehetőséget.
1.
1.
mestermagyar
Az, hogy a map editort valahol DLC-be adják, nekem új. Főleg, hogy 2 mappal, amiket másodpercek alatt megkreálnak majd az editorban. Kapzsik, nemhogy ingyen adnák...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...