Bemutatkozik a Middle-Earth: Shadow of Mordor

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Igazak voltak a pletykák, tényleg új Gyűrűk Ura-játékon dolgozik a Monolith Productions: a Middle-Earth: Shadow of Mordor egy külső nézetű akciójáték lesz, és next-gen konzolokra is megjelenik.

A Warner Bros. bemutatta a Middle-Earth: Shadow of Mordort, ami egy külső nézetes akciójáték lesz PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A cím története a Hobbit és a Gyűrűk Ura-trilógia között játszódik, hősünk egy Talion nevű vándor, akit miután megöl Szauron és serege, feltámasztanak, és így bosszút állhat. A sztori érdekessége, hogy kiemelten foglalkozik majd a Hatalom Gyűrűinek eredetével is.


Hősünk különleges képességei mellett a játékmenet egyik legfontosabb eleme az úgynevezett Nemesis System, amely a játékos tettei alapján határozza meg az ellenfelek viselkedését és kapcsolatát, így az ígéretek szerint mindenkinek meglesz a maga ősellensége. A fejlesztésért egyébként a Guardians of Middle-Earth-t is jegyző Monolith Productions felel, de közreműködik a munkálatokban a Middle-Earth Enterprises, Peter Jackson és a Weta Workshop is.

Az első előzetest a Game Informer szállítja majd a játékból.

25.
25.
Stranger
#24: Én már gondolkoztam folytatáson és lehet azért még pár dolog felé nyúlni. Elvileg Szauron még egy kósza, gyenge árnyként mindig létezik... De Morgoth-ot sem ölték meg, csak kitaszították valahova a "világ végére". A gonosz még mindig jelen van, csak lehet, hogy már unalmas lenne egy századik nagy összecsapás a főgonosz(ok) ellen. Egy játék sztorijához azért bőven jó lenne. :D
22.
22.
Drazhar
Látom még mindig hasít a "csináljunk mindenből dark-osat trend". HÁLAÉG! Semmi gond, én imádom, jöhet :D
20.
20.
blackhard
Nagyon jónak tűnik de mi az hogy külső nézetes akció játék jobban is kifejthet ék volna. Remélem nem egy diablo stílusú játék lesz. Jó lenne a egy külső nézetes szerep játék lenne mint pl a The Witcher
19.
19.
Dízel
gyűrük ura stratégiat!!!!!!! a mai napig fenn van a gépemen a rise of the witch king és irdatlan jó lett! az egyik legjobb és leghangulatosabb stratégia ami valaha készült és nem tudom miért nem inkább egy ilyet csinalnak...
ugyis eszetlen mészárlás lesz ebből az új részből, az ilyen war in the northok vicc kategoria... nem tudom peter jackson hogy adhatta ehhez a nevét.
Az is mindent elárul a játékról h. egy nonname senkivel leszünk egy fiktiv gyűrük ura storyban. bármit belerakhatnak és igy elfog veszni a varázs.
mondjuk egy skyrim féle gyűrük urat elfogadnék ennek ellenére. de ilyen minőségű gyűrük ura jatek nem lesz, ez is csak a franchise fenntartása miatt jelenhet meg.
18.
18.
kopic
A Hobbit 2.reszet mar nagyon varom !!! *-*
17.
17.
adam7891
#14: Hogy mi is történt a Gyűrűk Ura után, vannak feljegyzések és valóban nem történik utána semmi extra, szépen csendben mindenki leéli életét.... Szóval abból nehéz lenne izgalmas történetet faragni!
16.
16.
felegyi
#9: Mi kell ennél több? Közzétettek pár "ígéretet", és le van tudva? Jó játék lesz? Ki tudja... a stúdió eddigi munkái alapján rohadtul inog az elképzelési faktorom...

Ennek ellenére várós, így elsőre felkeltette a csukott szememet :)
14.
14.
dBLOOD
Isten ments hogy az univerzum történelmét is előrelendítsék közben, inkább játszódjon a múltban. Ugyanez a baj a Star Wars-szal is.
13.
13.
#10: Volt egy par ilyen. De a legismertebb a May Payne trilogia.
12.
12.
ArrowCross
#10: http://www.gamekapocs.hu/cikk/285/the_punisher. Vagy esetleg még filmbe ajánlom a Törvénytisztelő polgár című remekművet.
11.
11.
AmreyP
10: te beteg vagy ember! Ajánlom egy pszichológus meglátogatását.
10.
10.
#9: Bárcsak egyszer rendesen lehetne egy ilyen játék, megölik a szeretteid ere mindenkit megölsz bosszúból!! Ennyi!
9.
9.
#7: Mi kell ennél több? A legjobb egy igazi bosszúhadjárat, te döntöd el ki éljen és haljon, legjobb sztori. A bosszú a legjobb mindig :DD
8.
8.
#4: ne feledd a Condemned játékokat! ej-ej.
7.
7.
DigitalEye
Hajajj, nem sok jót sejtek!
A sztori elég bénának ígérkezik így a "logline" alapján...
Viszont ötletes ez a Nemesis System, csak tényleg úgy is működjön, ahogyan azt reklámozzák nekünk. Meg az is azért jót sejtet, hogy Jackson is közreműködik a munkálatokban, a Monolithot pedig nem tartom egy rossz fejlesztőnek, bár egyáltalán nem tartozik a kedvenceim közé, a No One Lives Forever-t meg úgy utálom ahogy van. :D Persze ez csupán személyeskedés.
Mindegy, a lényeg, hogy sok dolog szól a játék mellett, de sajnos ennyi Gyűrűk ura-rókabőr után az embernek már nincs bizodalma egy újabb projektben.
5.
5.
4.
4.
Split
Komolyan, megint a Monolith? A MOBA nagy melléfogás volt - nem is értem kinek volt ez a világmegváltó ötlete - remélem ez már valamivel jobban fog sikerülni. De miért nem lehet olyan csapatnak adni a Middle-Eart licenszet, aki már tett is le az asztalra?

Az első F.E.A.R. egész jó volt annó, de azóta csak csúszik lefelé a mélybe a stúdió renoméja. Nagyon oda kell tenniük magukat a srácoknak, mert eddig még nem láttam jó Gyűrűk Ura játékot. De basszus, miért nem a Turbine kapta a jogokat, vagy a Rocksteady - ők képesek voltak csodát művelni a Batman névvel is.

Mindegy, remélem képesek lesznek élvezhető játékot készíteni, elvégre az alapanyag megvan hozzá...
3.
3.
giga321
#2: War in the north is jónak tűnt aztán látjuk mi lett belőle. De legyen igazad. Èn is reménykedek.
2.
2.
Claymen
Eddig nagyon jónak hangzik, kíváncsi leszek milyen stílusú lesz.
1.
1.
Atti93
Hmmm kiváncsi leszek... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...