Mozgásban a Child of Light

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 13.
  • Videó
Link másolása
Új gameplay videót kapott a Ubisoft formabontó látványvilággal operáló RPG-je, a Child of Light. A kiadó UbiArt motorjára ezúttal sem panaszkodhatunk, a játék nemcsak szép, de pont emiatt válik érdekessé is.

Brianna Code vezető programozó mutatja be a JRPG-k által inspirált Ubisoft-fejlesztést, ami elsősorban vizuális stílusával igyekszik levenni minket a lábunkról: a Rayman Legends után a Child of Light is egyértelművé teszi, hogy a UbiArt Framework napjaink egyik legizgalmasabb játékmotorja.

A játék PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Wii U-ra készül, 2014-ben jelenik meg.

12.
12.
DigitalEye
#11: Én azt mondtam, hogy a MAGASFOKÚ művészetet nem fogja elérni, sohasem, nem azt, hogy nem lehet művészet. Meg azt, hogy én egy játékban a szórakozást keresem. Ennyit, semmivel sem többet. Csak a félreértések elkerülése végett. A kilences hozzászólásnak meg válzoatlanul nincs értelme.
11.
11.
DzsungelCsirke
#10: Pedig van. Az első filmek idejében ugyanazt gondolták az emberek mint most te: kizárólag tömegszórakoztatásra alkalmasak, soha nem lesz belőlük művészet. És lám mégis lett.

Az előző kommentedet pedig nem értem, te is pontosan azt mondtad hogyha egy játékban akad egy kis lélektani plusz, azt nagyon kedveled. A Child of Light-ban szerintem a grafika pont csupán egy eszköz, ahogy a Limbo-ban vagy az Alice-ben sem a külcsíny adta a ,,művészi'' hatást.

Nagyon konzervatív dolog azt mondani hogy a játék nem lehet művészet. Nyilván nem az a célja, hogy az általad nagyra tartott (ebbe most nem kötök bele :D) magas művészettel versengjen, de ettől még megpróbálhatja. És sikerülni is fog.
10.
10.
DigitalEye
#9: "...bekategorizálni és valamit csak azért annak nevezni, mert olyan műfajban készült amiben annak kell lennie."
Hmm...? Fogalmazz már kicsit érthetőbben, légy oly szíves, ennek a mondatnak nincs értelme...
9.
9.
br1Koo
#3: Kérdés ugye mi számít művészetnek. Az én meglátásom szerint a művészetet nem lehet semmilyen falak közé zárni, bekategorizálni és valamit csak azért annak nevezni, mert olyan műfajban készült amiben annak kell lennie.
8.
8.
br1Koo
Bizony manapság az innovatív játékok robbannak igazán és én személyszerint nagyon várom ezt a játékot, mert kell végre a vérfrissítés a játékiparba. ez is kb olyan érzéseket vált ki belőlem első ránézésre, mint anno a limbo, ami szintúgy egy zseniális program volt :)
7.
7.
KopyAti
Már a képek alapján is nagyon vártam, de így meg aztán...!
6.
6.
Vendy01
5.
5.
number361
Jön ez is, meg a Bastion alkotóitól is egy játék. :3 I'm a happy panda.
3.
3.
DigitalEye
#1: Kérdés, hogy ki mit keres egy játékban. Nekem például az úgynevezett "művészi kivitelezésű" játékok annyira sohasem jöttek be, mert szépek-szépek, műfajukon belül egyedülállóak, de sohasem fogják elérni a magas művészetet, természetesen. Amit - mármint a magas művészetet - nyilvánvalóan sokkal nagyobbra tartok, mint egy játékot. Nekem egy játék szórakozást, gondolkodást, izgalmat jelent, meg persze szép grafikát is, de a játékmenet sokkal inkább meg tud győzni, mint egy ilyen grafikai bravúr.
Ha pedig egy játék lélektanisággal és egy csipetnyi filozófiával bír az ötletes külcsín mellett, az is jobban meggyőz, az American McGee's Alice-t például nagyon szeretem.
2.
2.
koffein
Wow, egyszerüen csak wow. Ráadásul még rpg elemeket is tartalmaz.

Jön pc-re O.O isten vagy ubi.
1.
1.
DarkLord
Komolyan mondom egy ilyen grafikáju játék nekem jobban bejön, mint egy tömeg csilli villi...vagy mondhatok jobbat is még egy crysis 3 grafikánál is jobban tetszik ezért lelehet hurrogni, de tényleg :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...