Videón az EA next-gen játékfelhoztala

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 13.
  • Videó
Az Electronic Arts is készül az új konzolok premierjére, nem kevesebb, mint öt cím erősíti a nyitójátékok sorát. A kiadó most szépen összeszedte nekünk, hogy a gépek mellett mit érdemes a kosárba pakolnunk.

Az a furcsa helyzet állt elő Észak-Amerikában, hogy már tegnaptól elérhető PS4-re a Battlefield 4, a FIFA 14 és a Madden NFL 25, míg az új Need for Speed és az NBA Live november 19-én startol el, míg minden játék november 22-én Xbox One-on is.

A magyar debüt december 13-án lesz PlayStation 4-en, majd később Xbox One-on is.

16.
16.
petred
Egyedül a Bf4 a jó, meg talán még az NFS. A Sport játékok engem sajnos hidegen hagynak... :(
13.
13.
daenath
Latom visszatert a puca aki mindenhol a konzolokat isteniti es a PC-t szutykoza ala "konzolonakkorisalegjobbgrafikaesjatekokvannak", hogy az ilyenek miert nem masznak vissza a trollodujukba? :P
11.
11.
#10: hagyjad neki csak ezek jutottak
9.
9.
Ez a Live14 a 2K14 után nagyon gyengén és buzán néz ki. A need for speed viszont egyre jobban.
6.
6.
traumraise
A bf-en kívül mind nagyon gyenge. Nem nevezhetők next gennek. Az ea sportjátékai meg katasztrófák...mi ez a mozgás meg fizika? De még a graf is ótvar. Példát kéne venniük a 2K-ről.
4.
4.
dBLOOD
#2: Egyetértek, de amíg elegen veszik, addig nem fog változni...
3.
3.
Papus
elég sovi...a 3 sportjáték alap volt,hogy jönni fog...
2.
2.
Nagyon elbaszott egy generáció lesz ez a következő. Már a mostani is az, de ettől az újtól mégjobban tartok. Rengeteg igénytelen játék, fejlődés is csak grafikailag van DLC-s lehúzások, évente kiadják ugyanazt stb. Ha ez volt 2006 és 2013 között, akkor mire számíthatunk a jövőben?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...