Frissítve: Next-genre is jön a Tomb Raider?

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 20.
  • Hír
Link másolása
A brazil korhatár-besorolásért felelős hivatalnál bukkant fel a Tomb Raider: Definitive Edition neve, amely, úgy tűnik, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkezik. Az új konzolokra is megjelenik a legutóbbi Tomb Raider?

Két forrásból is úgy tudjuk, hogy a Crystal Dynamics alkotása, a legutóbbi Tomb Raider next-gen platformokon is tiszteletét teszi. Elsőként a brazil korhatár-besorolásért felelős hivatal adatbázisában tűnt fel a Tomb Raider: Definitive Edition neve.

Majd előkerült az Amazon olasz részlege, amely szerint a kiadás PlayStation 4-re érkezik. A leírás alapján csomag tartalmazza az összes eddig megjelent DLC-t egy művészeti album és egy prémium minőségű doboz mellett.

A Square Enix még nem kommentálta a szóbeszédeket, ám a webáruház szerint a Tomb Raider: Definitive Edition 2014. január 24-én landolhat a boltok polcain. Azt sem tudni még, hogy ez a komplett kiadás vajon PC-n, Xbox 360-on és PS3-on is megjelenik-e.

Update! Úgy néz ki, van valóságalapja a pletykáknak, a Square Enix hivatalos közleményt adott ki a témában, ami így szól: "Annyira nehéz titkot tartani manapság! Értékeljük a lelkesedéseteket, de egyelőre semmilyen részletet nem oszthatunk meg veletek. Mindenesetre erősen ajánljuk, hogy figyeljétek a nagyobb gamer eseményeket december elején!"

VGX-bejelentés, valaki?

12.
12.
Solid Snake1984
Egyiptomos rész jöhetne , ja. Kicsi Uncharted beutéssel akár. Turok 2 is jöhetne már.
8.
8.
Sid3481
Számomra az idei év egyik legjobb játéka lett. Sajnos már túladtam rajta, de Ps-re ismét beszerzem.
6.
6.
giga321
Akkor viszont instabuy. Havernál sietve toltam végig így nem volt időm rendesen elmerülni benne és felfedezni a világot. Szóval jöhet.
4.
4.
Stranger
#2: Egyiptom tényleg jó lenne. Mondjuk akkor már egyenesen egy TR4 remake. Csak kb. 2 részre kellene vágniuk, mert olyan hosszú rész volt, hogy egy mai pályatervezéssel rengeteg ideig tartani mindent megcsinálni... persze kivághatnak dolgokat.
Az irányítás nem értem miért nem tetszett, szerintem mind a klasszikus, mind az új részeknek teljesen kényelmes. Kivéve AoD.
3.
3.
crashpipi
Hmm... anno ezt kaptam a vga-hoz ajándékba többek között és iszonyatosan tetszett! Most, hogy jön a PS, még 1-2 címet utoljára beszereztem boxra, hogy legyen meg a gyűjteményben, hátha előveszem még egyszer. 2000 Ft volt Vaterán a letöltőkód, úgyhogy kihagyhatatlan! ;)
Kiváncsi vok, mivel láttam full grafikán (TressFX-el) pc-n, hogy egy ilyen pénzbeszedés szagú kiadás mit tud majd mutatni az új konzolon ahhoz képest...
2.
2.
norbi1989
Most játszok a tomb raider reboot-al, és valami baromi jó játék. Én a régiekért nem voltam oda, mert az irányításuk több, mint borzalom volt, de az új szerintem majdnem hogy tökéletes! Remélem Egyiptomba fog játszódni a folytatás!
1.
1.
MrBrooks
Johet, PS4-re tuti beszerzem, nagyon jot szorakoztam rajta boxon!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...