Launch traileren a Ryse: Son of Rome

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 19.
  • Videó
Link másolása
Bár a legtöbb Xbox One-nyitócím tesztje már elolvasható az interneten, a Ryse: Son of Rome értékeléseire még várnunk kell. Rossz előjel? Akárhogy is, a játék launch trailere megérkezett.

A Ryse: Son of Rome valószínűleg az Xbox One egyik legmegosztóbb nyitócíme, abban viszont a legtöbben egyetértünk, hogy eddig nem láttunk ennyire látványos akciójátékot, ami az ókori Rómában játszódott volna. A Ryse launch trailere épp az imént futott be, bónuszként pedig egy fejlesztői naplót is tudunk mutatni belőle. Köszi, Gamer 74!


27.
27.
mikotamas
#23: Ez a játék is nagyon nagy szerintem..de majd az Új God of Warnál lessz az igazi "szájtátás":)ez így volt mindig is..
Ennek ellenére irigylem ezt az X0 -soktól:)
26.
26.
Ra1D3n
#25: Crytek minőség ahogy elnézem :)
25.
25.
kopic
http://www.metacritic.com/game/xbox-one/ryse-son-of-rome
:-(:-(:-(
23.
23.
p3ti
#15: "Amúgy aki PS4-et vesz és fáj a szíve ezért annak csak annyit mondok : God of War."
22.
22.
akifourteen
#20: Igen igazad volt de a sertegeteseded nem toleralom !!
21.
21.
Ra1D3n
#20: Az más kérdés, hogy miután elváltak a Crytek és Ubisoft útjai, utána a Far Cry jogai az Ubisoftnál maradtak, ezért Ubisoft ezt kihasználva, mostanáig kiadott 2 részt a Far Cry-ból plusz a Blood Dragont a 3. részhez.
20.
20.
Ra1D3n
#18: Most ezt tényleg kimerted mondani? Legalább tájékozódnál még mielőtt próbálsz beoltani te szerencsétlen... Crytek volt a fejlesztő, Ubisoft meg a kiadó te nagyon okos... Nice try xD
18.
18.
akifourteen
#17: Cryteket, hogy milyen szarokat zúdított eddig a játékosokra. Far Cry-t egyedül nem ócsárolom, mert azzal sose játszottam, viszont a Crysisok akármelyik része egy határ fos, és az eddig látottak alapján ez sem lesz nagy durranás, sőt...


Talan azert mert a far cry-t a ubisoft keszitette.
17.
17.
Ra1D3n
#11: Kevés nálam nagyobb Xbox fan van az oldalon, de ez a játék még szerintem is semmi lesz... Ha valamit érdemes várni, az nem ez a cím. Főleg, hogy az egész világ ismeri a Cryteket, hogy milyen szarokat zúdított eddig a játékosokra. Far Cry-t egyedül nem ócsárolom, mert azzal sose játszottam, viszont a Crysisok akármelyik része egy határ fos, és az eddig látottak alapján ez sem lesz nagy durranás, sőt...
16.
16.
akifourteen
Tegnap neztem meg az elso orat a jatekbol es azt kell mondjam kurvara tetszik a harcrendszer a tortenet is megfelelo a grafikarol es a hangulatarol nem is beszelek ha lessz x1-em nalam tuti a jatek.
15.
15.
Tokodboy
#11: Egy korban játszódik? Valamit nagyon csúnyán félrenéztél.
12.
12.
p3ti
Akit esetleg érdekel

http://www.gameranx.com/updates/id/18843/article/ryse-son-of-rome-other-xbox-one-games-early-user-reviews-are-in-on-xbox-one/

644 felhasználóból 4,5 csillagra értékelték a Ryse -ot, az 5ből. Gondolom ez vmi újságírói értékelés, mivel még nincsen kínt sehol hivatalosan a game.
11.
11.
p3ti
Imádom ezeket a rosszindulatú hozzászólásokat. A "ne fájjon a szíved" meg a "középszerű lett a trailer" között legalább magatoknak valljátok be, hogy : -igen, az eddigiek látottak alapján ez akár még jó is lehet. Mi köze van ennek a God of warhoz????? Attól mert egy korban játszódik? Most komolyan? Tényleg ide süllyedtünk hogy tilos bevallani ha valami jól sikerül az Xbox oldalán?

Emberre rájön a rosszullét ha végig olvassa ezt a sok irigy kommentet. Annak ellenére hogy nem nagy rajongója a Killzone sorozatnak, és a Killzone 1en kívül a másik két rész meg sem üti a minőségi játék mércét, iszonyat tetszik a Shadowfall - Hatalmas hangulat, bomba trailerrel. Nekem akár még vásárlási indok is lenne !

Ehelyett olvasnom kell azt a sok önelégült, önjelölt kritikus és elvakult fanboyt, akik képtelen elviselni hogy az ő rózsaszín világukon kívül létezik más is a földön. Nőjetek fel, és merjetek megismerni mást is. Tököm kivan az ilyen szubjektív amatőr hozzáállástól.
10.
10.
kopic
Eszmeletlenul hangulatos ! *---* Az ertekelesekre kivancsi leszek !
9.
9.
Lacee.
lol ez a launctrailer tiszta olyan, mint a mass effect 2-é: a zene ugyanaz, de még a monológ a végén is kísértetiesen hasonlít arra ami annak a végén volt.
Amúgy aki PS4-et vesz és fáj a szíve ezért annak csak annyit mondok : God of War.
8.
8.
kay_ps4
jó lenne ha ps4re is lenne valami hasonló típusú cím
6.
6.
Ra1D3n
#4: Már pedig tuti így lesz. Nem akarom leírni a Cryteket, de eddig csak középszerű játékot tudtak felmutatni játékpiacon... Ez sem lesz több, tuti, hogy a grafikával akarnak csak hódítani, ami édes kevés...

petred: Te meg ne emiatt sajnáld, hogy ps4-et vásárolsz. Arra ott van a Titanfall meg a Quantum Break amik miatt tényleg vérezhet a szíved, mert ezek felejthetetlen alkotások lesznek a véleményem szerint, ellentétben ezzel az izével...

Amúgy meg semmi extra ez a trailer, nem igazán szippantott magába. Nagyon középszerű...
5.
5.
petred
Ez nagyon hangulatos kis trailer lett, kicsit megfájdult a szívem hogy PS4-et veszek Xone helyett...
4.
4.
LtK
Nagyon jól néz ki. Szomorú ha ennyi pozitívummal fog rendelkezni...
Akkor bebizonyosodik, hogy a crytek a szép grafikán kívül semmit nem tud felmutatni. Legalábbis számomra.
3.
3.
- Jónápot kívánok, ikszboksz ván?

hangulatos a trailer, drukkolok ennek a game-nek.
2.
2.
guitarlord
A kritikusoknál tuti bukás lesz, ez már az előzetes beszámolóikból is érződik, nem hiszem, hogy a kb. 2 hete megjelent cikkek óta változott volna bármit is a program....

Egyedül abban bízom, hogy teljesít annyira jól, hogy a Crytek-nek megérje megcsinálni egy 2. részt, hátha az már ténylegesen ütni fog!

Mindettől függetlenül, ahogy lesz One-om, azzal együtt veszem ezt is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...