Launch trailert kapott a Super Mario 3D World

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 21.
  • Videó
Link másolása
Az ünnepi szezonban a Nintendo-rajongók sem panaszkodhatnak majd, több nívós cím is érkezik a Wii U-ra és a 3DS-re. Itt van mindjárt a Super Mario 3D World, amitől egyöntetűen odavolt a külföldi sajtó!

A VG247 gyűjtése kiválóan mutatja, hogy a külföldi sajtó kilenc pontnál nem adta lejjebb az új Mario értékelésénél, sőt néhány lap a tízest is odaírta a Wii U-exkluzív anyag tesztje alá. A Super Mario 3D World holnap jelenik meg az USA-ban, hozzánk pedig november 29-én érkezik meg, ennek apropóján befutott a játék launch trailere is. Íme:

4.
4.
benjo6
HA a Nintendo úgy állna hozzá mindenhez, mint a Mario játékokhoz, a konkurencia nem nagyon rúghatna labdába. A Super Mario Galaxy 1-2 nálam best game ever!
3.
3.
aordog
A Galaxy- s Mariokat, amint bepotolom ( remélem hamarosan) jöhet ez. Wii helyett 360- am volt, amit természetesen kedveltem, de az ilyen ugribugri platform jätékok azért hiänyoztak a gyüjtemênyemböl! Azt, hogy melyik jäték milyen értékeléseket kap az lehet, hogy csak egy okos spekuläcio, de kötve hiszem...
Szerintem az minden elärul, hogy a PS4 Killzone- ja sem éri el ezt az êrtékelést! ( persze a jäték még lehet jobb ettöl, illetve nem egy kategoria)
A youtube- on azért érdemes nézni egy videot, mert ez a streamelt verzio pont a jäték szépségét tiporja särba. Nekem tetszik!
2.
2.
strike19
Nagyon jó.Ilyenkor duzzogok ,hogy nincs Wii U-m.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...