Készül a Magus PlayStation 3-ra

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Magus címmel új akció-RPG készül az Aksys Games és Black Tower Games gondozásában kizárólag PlayStation 3-ra. Ha ismerős a cím, ki kell, hogy ábrándítsunk: nem a magyar asztali szerepjáték világán kalandozhatunk.

A Magus egy vadonatúj akció-szerepjáték, amit az Aksys Games és a Black Tower Games készít PlayStation 3-ra. Egy fogolyként indulunk hatalmas utazásra, melynek végén mi is istenekké válhatunk.


Amire szükség is van, elvégre egy olyan világban járunk, amit magukra hagytak az istenek. Hősünk börtönben él születése óta, jobbján egy Kina nevű harcossal útra kelnek, hogy beteljesítsék végzetüket.


Mágusunk isteni erőknek parancsol, különféle színes kövekből nyeri hatalmát: van kék, piros és zöld is. Tűzlabdákat hajigálhatunk, holtakat támaszthatunk fel, s idővel új képességekre is szert tehetünk. A játékosok választhatnak, hogy melyik mágiát akarják mesterszinten űzni.

A játék 2014-ben jelenik meg PS3-ra a Kalypso Media kiadásában.

13.
13.
gildesh
#11: Voltak rá tervek, a Seventh Age a Stormregion fejlesztette volna. De nem lett belőle semmi néhány concept art-on kívül.

http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=8670&news

12.
12.
gildesh
#7: Eredetileg úgy adták elő, mintha angolról fordították volna, és pl. Wayne Chapman-t Gáspár András fordította. Persze valójában Wayne Chapman nem más, mint Gáspár András írói álneve (eredetileg Novák Csanáddal együtt).

A '90-es évek elején még úgy gondolták, hogy jobban el lehet adni valamit a magyar könyvek piacán, ha úgy állítják be, mintha külföldi lenne.
11.
11.
metercsiken
Pedig király lenne egy M.A.G.U.S játék!
( persze, csak ha jól lenne megcsinálva... )
10.
10.
zsocwargear
#7: Segítek, magyar. Azért tart ott, ahol. :)
9.
9.
Elyas
Maga a helyzet jól hangzik imádom börtönből indulva leigázni a világot (al'á DA:O). De maga ez a karaktermodell egy kalap szar számomra. Rem lehet csinálni magadnak sajátot.
8.
8.
bence51
#7: Egyáltalán nem bunkósságból, csak értetlenségből. Itt vagyunk az interneten, 10 másodperc alatt megtudhatod hogy a M.A.G.U.S magyar e. Akkor mért nem? :D
No offense
Bocs az offtopicért.
7.
7.
Raam989
A M.A.G.U.S az magyar? Én úgy tudtam, hogy nem az, csak le lett fordítva magyarra is.
Bár lehet én tévedek, nem vagyok nagy (papír alapú) rpg játékos, csak néha beszállok haverokhoz játszani pár sör mellett.
6.
6.
mestermagyar
Konzolra már mindennek egy ilyen mátrixnak kell lennie?
5.
5.
dBLOOD
Még szerencse, PnP rpg-nek is egy kalap sz*r volt...
3.
3.
Zombiekiller6
Ez aztán vérszegény volt :( Az ember olyan simsesen nézett ki.
2.
2.
balint23h
Ajjaj ez a videó nem túl meggyőző...
1.
1.
EBR2000
,,A Magus egy vadonatúj akció-szerepjáték PlayStation 4-re, amit az Aksys Games és a Black Tower Games készít PlayStation 3-ra. ''
Na akkor most mire is jön?
Amúgy érdekesnek tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...