Batman: Arkham Origins - jön az első sztori-DLC

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 28.
  • Letöltés
Link másolása
Decemberben jelenik meg a Batman: Arkham Origins első fontosabb DLC-je, az Initiation, amely alapjában véve egy Challenge Pack, de "egy kis narratívával" is fel lesz vértezve. Ja, és tele lesz nindzsával.

December folyamán érkezik a Batman: Arkham Origins első sztori-DLC-je, az Initiation - erősítette meg a Warner Bros. Games alelnöke, Ames Kirshen. Voltaképpen egy challenge packról van szó, de nem csak száraz bunyóról szól az egész, hanem egy kis történeti szálat is megismerhetünk benne.

A letölthető tartalomban a fiatal Bruce Wayne-t irányítjuk majd, aki egy kolostorban tölti tanulóéveit, amely "tele van nindzsával". Ha láttad a Batman: Kezdődik! című filmet, bizonyára nem mondunk újdonságot.

Az Initiation megjelenése előtt még egy kevésbé izgalmas DLC-t is kapunk, amely hat új skinnel bővíti a denevérember ruhatárát.

7.
7.
sebtapasz
meg kellene venni már az alapot... :(
6.
6.
Gora
nekem ez a rész jobbnak tűnt mint a másik kettő, a szinkron váltásnak meg kimondottam örültem, maradhatnak Ezio hangja maradhatna nyugodtan bmannél :D A dlc-t meg szeretettel várom.
5.
5.
Ghost26Dave
Jónak tűnik várjuk az eredményt :D
3.
3.
Clayman
Ma láttam 20$-ért az alapot, de szerintem akkor ennél is megvárom míg kijön az összes DLC és majd egyben 7 dollárért mint a Max Payne3+session passt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...