Itt vannak a Battlefield 4: China Rising térképei

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 29.
  • Képek
Link másolása
Ráadásul szó szerint: bár a Battlefield 4 soron következő DLC-jének pályáiról még nem sokat tudunk, egy Reddit-júzer már fellőtte a négy új helyszín "műholdas térképeit" - ezeket csodálhatjátok most meg.

Bár mostanában a Second Assault miatt volt hangos a sajtó, jövő héten befut a Battlefield 4 első olyan DLC-je is (a Premium-tagok december 3-án kapják meg, a többiek pedig két hét múlva), amihez minden platformon azonnal hozzáférhetünk.

Az előrendelőknek ingyenes China Rising négy új pályát, fegyvereket, járműveket, kütyüket és egy új játékmódot tartalmaz, és bár a helyszínekről még nem igazán tudunk semmit, a Redditen már feltűnt a pályák műholdas térképe. Íme:

Guilin Peaks


Altai Range


Silk Road


Dragon Pass

(Igen, ennyire nem történt semmi érdekes.)

20.
20.
Sniper Fox
#19: Ezt jól megmondtad! :D
19.
19.
Trapyd
Gyülekeznek a sötétség seregei na most léptem olajra.
18.
18.
nyestes
Fakadok olyan jo ezeket visszaolvasni :'D
17.
17.
Hé teknős miről beszélsz már megint?
Ezzel a kevés ésszel nem nagyolnék
12.
12.
D-day
Nem a témához tartozik de valamennyire mégis :D Lenne egy kérdésem, Xbox 360 on tolom nem régibben (kb 1 hete) játék kezdéskor ki adott egy frissitést le is szedtem pár mb volt.Azóta a Server Brovserbe nem talál hardcore szerókat de még szervert is alig dob ki xD Valaki más esetleg tapasztalt ilyet vagy csak én vagyok ilyen bal farok? :))
10.
10.
Trapyd
A másik pedig, hogy a prémium olyan, mint egy expanzió amit darabokban megkapsz. Sőt 20 térképet kapsz vele igenis szurkold le érte a zsét oszt csá. Ígyis úgyis megveszed, nem kell a sírásrívás.
8.
8.
Trapyd
Ingyen kaptok valamit, hát ettől jobban az életben ne basszanak ki veletek csá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...