Assassin's Creed IV - dátumot kapott az új DLC

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Két hét múlva érkezik az Assassin's Creed IV: Black Flag Freedom Cry nevű DLC-je, és bár formális bejelentést még nem hallottunk ezzel kapcsolatban, a Ubisoft már elkezdte promózni a dátumot.

A legfrissebb Game Informer magazin digitális kiadásában jelent meg az alábbi reklám, amely az Assassin's Creed IV: Black Flag új DLC-jét, a Freedom Cryt hivatott hirdetni.

A dolog igazi érdekessége, hogy a promóanyagon már egy megjelenési dátumot is találunk, ez alapján december 17-én válik letölthetővé a csomag PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on. Azt még nem tudjuk, hogy a PC-s változatra kell-e várni, ahogy az sem világos, hogy Wii U-n egyáltalán bemutatkozhat-e a kiegészítő.

A Freedom Cry a Black Flag történései után játszódik néhány évvel, a főhősünk Adewale lesz. Legalább négy óra játékra számíthattok tőle, season pass esetén ingyenes.

12.
12.
Gamerdavid
Nekem baromira tetszett a fősztori, ez sem lesz rossz.
11.
11.
Drazhar
#7: Amit a fejlesztők, meg a marketing mindig ígér, annak jó ha a fele/kétharmada a valós játékidő, mind teljes címnél, mind dlc-nél.
9.
9.
strike19
#7: + Én is így gondoltam. +1
8.
8.
dragonkris2000
Végre már annyit vártam rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7.
7.
Necreon
#4: Ha nem volna egyértelmű mit mondott: annak idején a kis kiegészítőket amiket te is felsoroltál (skinek, fegyverek), ingyenes formában adták ki, mint egy köszönetképpen, támogatásképpen a fizető játékosoknak. Aztán a konzol lett a fő platform, kipróbálták ezt az üzleti modellt, a sok zombi pedig csak fizetett, hát miért ne folytatnák.

A kiegészítők amiket #3 említett, teljes értékű kiegészítőlemezeket jelentenek, mint amilyen mondjuk a Lord of Destruction volt a Dio2-höz, vagy a Brood War a StarCraft II-höz. Ma már nem látsz ilyet, mert ha netán volna rá példa, akkor is teljes áron adják, az alapjátékot meg másfélszeres áron. Meglátjuk hogy ez a kiegészítő mennyi játékidőt ad valójában (a DmC: Vergil's Downfall-t is 4 órásnak ígérték, alig kettő volt), és hogy milyen árkategóriába esik majd. Még az is lehet hogy egy korrekt kiegészítőnek nevezhetjük majd.
6.
6.
Ghost26Dave
A játékba csak most kezdtem bele,szóval ez a dlc még várhat
5.
5.
drat576
Az alapjáték nagyon tetszett és Adével sem volt bajom, de valahogy az ő storyja nem izgat.
4.
4.
Machiavelli
#3: A DLC szó jelentése még mindig Downloadable Content, tehát letölthető tartalom, ami jelenthet csak egy fegyvert, de egy egész sztorit vagy pályát, akármit. Vagyis ez valamilyen kiegészítő. Jó volna, ha utána néznél valaminek mielőtt trollkodnál te régen minden jobb volt huszár.
3.
3.
strike19
Az én időmbe nem volt dlc csak kiegészítő!
2.
2.
jardo
Várós. :) Kb. 65 órám van a játékban, tehát elmondható, hogy nekem bejött az új rész. :D
1.
1.
király j
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...