Mégsem törölték az Until Dawnt

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 14.
  • Hír
Link másolása
Az Amazon webáruház nemrég törölte az összes Until Dawn-előrendelést, miután a cég úgy értesült, hogy a PS3-ra készülő tinihorror fejlesztését leállították. A készítők viszont megerősítették, hogy erről szó sincs.

Akik korábban előrendelték az Until Dawnt, egy e-mailt kaptak az Amazon ügyfélszolgálatától, melyben az áll, hogy a fejlesztő törölte a PlayStation 3-ra érkező horrorjátékot, így az alkotás nem fog megjelenni.

A Supermassive Games novemberben azt nyilatkozta, hogy a projekt még életben van, persze könnyen előfordulhatott, hogy a játék státusza végül megváltozott.

A VG247 elébe ment a szóbeszédeknek, és megkérdezte az érintetteket a játék állapotáról. A srácok azt nyilatkozták, hogy "az Until Dawnt egyáltalán nem törölték, és még mindig fejlesztés alatt van". Egyben megígérték, hogy az újévben friss információval szolgálnak róla.

Az Until Dawnban egy fiatalokból álló csapat egy eldugott helyre téved, hogy ott jól kibulizzák magukat, mit sem sejtve arról, hogy egy sorozatgyilkos les rájuk. Az alkotást még 2012-ben jelentették be PS3-ra. Lehetséges, hogy a projekt időközben PlayStation 4-re költözött?

2.
2.
SP4C3F0X
Tinihorror... még az elnevezés is nevetséges.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...