Androidon is játszható a Syberia

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 22.
  • Letöltés
Link másolása
A kalandjátékok szerelmesei örülhetnek, újabb platformra talált el Benoît Sokal klasszikusa, a Syberia: most már az androidos okostelefonok és tabletek tulajdonosai is belevethetik magukat.

A Syberia első része eddig PC-n, PS2-n, Xboxon, Nintendo DS-en, Windows Mobile-on és iOS-en volt játszható, mostantól viszont Androidra is elérhető, így ha szeretsz okostelefonon vagy tableten játszani, mindenképpen vesd rá magad, kihagyhatatlan darab! 5 dollárt kérnek érte egyébként.

Azoknak is érdemes lehet rácuppanniuk, akik már játszottak vele korábban, elvégre a harmadik részre még mindig sokat kell várni: az Anuman Interactive 2014-re vagy 2015-re ígéri a PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készülő játék premierjét.

10.
10.
bcrics
Én nem játszottam egyik részével sem és mély nyomot hagyott bennem, örök emlék.
9.
9.
X-Master
Én csak a demójáával játszottam valamelyik résznek, de örök emlék maradt.
8.
8.
PAtr0n
Csatlakozom az előttem szólókhoz, játékos múltam egyik gyöngyszeme a Syberia. Sajnos a 2-őt valamiért abbahagytam a felénél, de most újra elő fogom venni. Nem vagyok egy nagy point and click kedvelő, de az az atmoszféra ami körbelengte ezt a játékot, az páratlan.
7.
7.
aordog
A Syberia két része szämomra egy meghatärozo élményt okozott. Az eféle kalandjätékok elötte szämomra ismeretlenek voltak. Fontos a segítség nélküli végigjätszäs, s bär így a részek heteket vettek el az életemböl, de örök emlék marad az életemben.
Ajänlom a Microids mäsik hatalmas jätékät a figyelmetekbe, ami a Still Life néven lehet ismerös a szämotokra. Ez egy kicsit felnötesebb, de a hangulatät és a logikai feladatok nehézségét szemlélve bätran ällíthatom, hogy a Syberia- hoz hasonlo hatalmas kaland. Bär elvileg ennek is van egy folytatäsa, amit remélem hamarosan potolok, de én csak az elsö részêt ismerem, ami nekem nagyon szinpatikus volt. Az, hogy a naplo jegyzeteit megtalälva elevenedtek meg a történêsek, illetve így derült fény a detektív börébe bújva az utcalänyok eltünései és a.....
päratlan!
6.
6.
Azeroth87
Imádtam ennek a játéknak a hangulatát, pedig nem kedvelem annyira ezt a műfajt.
Régóta várom a III. részt én is!
4.
4.
drat576
Életem egyik legjobb játéka, remélem így még többen megismerik.
3.
3.
Ezek a telefonok át fogják venni a játékipart
2.
2.
Moldren
Azt a mindenit! A nap híre! :)
1.
1.
Raizen21
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...