Ingyenes a The Wolf Among Us első része

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 27.
  • Hír
Link másolása
Nem csupán a Left 4 Dead 2-t kaptuk meg karácsonyi ajándékként, hanem a The Wolf Among Us: Episode One – Faith is ingyen letölthető az Xbox Live-ról. Ráadásul nem kell Gold-tagnak lennünk ahhoz, hogy a miénk legyen.

A Telltale Games új epizodikus megjelenésű kalandjátéka mindenki számára elérhető az Xbox Live-on.

A Fables-képregények alapján készült alkotásban a tündérmesék lényei köztünk élnek, intrikákat szőnek, dohányoznak és sokszor nem férnek a saját bőrükbe. Az ünnepek alkalmából most ingyen juthatunk hozzá a The Wolf Among Us: Episode One – Faith-hez.

A legszebb az egészben, hogy nem szükséges Gold-előfizetéssel rendelkeznünk ahhoz, hogy megkaparintsuk a játékot, bővel elég hozzá egy Silver-tagság. Nem tudni, hogy az akció pontosan meddig tart, szóval nem árt sietni.

A második epizód megjelenési dátuma még nem ismert, ám egy 14,99 dolláros season pass-szel bebiztosíthatjuk maguknak az öt részből álló sorozatot.

28.
28.
SP4C3F0X
Left4Dead csak Steamen volt ingyenes 26-án. Arról szó sem esett hogy máshol is az lesz.
27.
27.
Rakottkrumpli
#24: ne már xD
Azért a helyedben elolvasnám még egyszer azt a mondatot és megpróbálnám értelmezni... Aztán elgondolkoznék az utolsó mondaton... Asszem azt a 8 éves szintet akkor még el is találtam?? Ha már az a bizonyos 3- osztály sem megy?
26.
26.
Dontrip
#24: Ne az én problémám legyen már, hogy ennyire tájékozatlan vagy. Ha nem ismered az előzményeket, akkor nem mindenki más a hülye.
25.
25.
bema695
wow
so stupid
much bullshit
wow
many comments
such idiotic
wow
24.
24.
vanpear
#23: Ha ekkora sztár vagy olvasásból, akkor másold már be azt a részt, ahol valaki említi, hogy csak Steam-en. Jah, hogy nincs ilyen.

"Nem csupán a Left 4 Dead 2-t kaptuk meg karácsonyi ajándékként, hanem a The Wolf Among Us: Episode One – Faith is ingyen letölthető az Xbox Live-ról. "

Olvasás és szövegértés elemi 3. osztály.
23.
23.
Dontrip
#22: és ki mondta hogy ingyenes volt Live-on? mindenki a Steam-verzióról beszélt. komolyan mondom, néha meglepődöm, az ilyen emberek hogy jutnak egyáltalán netközelbe.
22.
22.
vanpear
L4D2 sose nem volt ingyenes XBL-en, szóval ennyi.

Bizonyíték: http://majornelson.com/

Ha valaki ingyen leszedte az csak a Dynamo lehetett.
21.
21.
Dontrip
#19: hé nem te vagy az a híres humorista? ja nem.
20.
20.
Rakottkrumpli
#19: http://tinyurl.hu/a8XI/
19.
19.
vanpear
#18: Na akkor most ki alultáplált intelligenciailag ? Költői kérdés volt. De tudjuk Mr. Rakott MindentJobbanTudokMindenkinél Krumpli majd válaszol, egy olyat aminek semmi köze semmihez. Sőt még be is időzíti majd a kommentjét egy gomb lenyomással.

Am a hiba az volt, hogy a GK szerkesztőknek fitymaszűkületük volt, mikor ingyenessé tették a L4D2-t. De rakottkrumpli szájrátétellel meggyógyította őket, így akció végére kitudták írni, hogy volt ilyen is.
18.
18.
Rakottkrumpli
#16: Istenem a sok birka...
A forrás: Egy büdös kis csicska, aki háborog, mint a tenger, ha valaki nem szól szépen hozzá mert egy kis elkényeztetett majom, de beugat olyanoknak, akik hozzá sem szóltak és nincs egy értelmes mondata sem. Életkort nem jelöl meg, mert ha rájönnénk, hogy 14 évesen egy 8 éves agyi szintjét sem éri el, még ennyire sem vennénk komolyan.
Remélem megfelel. Boldog karácsonyt intelligenciailag alultáplált szénalapú létforma.
17.
17.
crashpipi
A L4D2 nem volt ingyen Xbox-ra. 2000 pénz akcióban. A Steamen keresztül pc-re volt ingyenes.
16.
16.
vanpear
#14: Nah mert ezeket a cikkeket, aztán tényleg be kellett időzíteni. Sőt ezek időzített bombák voltak, akkorát robbantak. Tudták dec 25. 12 óra 23 perc 14 mp kor akkorát fog ütni ez a cikk.

#15: Ne plagizáljál jelöld meg a forrást. Több okoskodást nem kérünk!
15.
15.
Rakottkrumpli
#11: "Azt nem értem, hogy aki értelmesen nem tud kommentet írni, csak köcsög módon az minek koptatja a billentyűzetet." Jó kérdés...
14.
14.
Rakottkrumpli
#12:#11:

Időzített posztolás mond valamit?
13.
13.
SP4C3F0X
#12: PC-re is lehet az Xbox live-ról letölteni jobb ha tőlem tudod. Igaz Windows 8 kell hozzá.
12.
12.
mestermagyar
#10: De most hamár úgyis kiraktak egy grand tourismo tesztet is akkortájt...

Basszus azt hittem PC-re. Ez már szopatás hogy "e-mellett ez is ingyenes az xbox live-on". Tudom, hogy nyelvtanilag helyes megelőzve a vérpistikéket, de pls. válasszátok el az xboxot és a PC-t, nehogy már xbox-os hírnél felcsillanjon a szemem. XD
11.
11.
vanpear
#10 Nah mert ez aztán hír volt!
http://gamekapocs.hu/cikk/2252/nagy_2013_as_commodore_64_jatekmustra
Hány napja volt ? Ja, hogy ismerni kéne a számokat! (feel the sarcasm ... jah vagy ne)
10.
10.
Rakottkrumpli
#8: Jah mert a játékvilággal kapcsolatos hírek annyira kurvára fontosak, hogy a cikkíróknak kötelező otthagyniuk a családjukat és fittyet hányni a karácsonyra, hogy te megtudd: INGYENES A L4D2!!! Szerintem is elmehetnek a picsába... (feel the sarcasm)
9.
9.
vanpear
#7: Jó hülye vagy, ha azt hiszed a kisfiad vagyok. Előre sajnálom azt, aki az lesz.

Azt nem értem, hogy aki értelmesen nem tud kommentet írni, csak köcsög módon az minek koptatja a billentyűzetet.
8.
8.
SSJ Gábriel
#7: Csak azt a GK nem írta ki ismeretlen okokból. (nem, azt nem fogadom el mentségnek, hogy blogokban ígyis sokan kirakták, mivel 1-2 éve amit én kiraktam hírt is közvetítette a magazin)
7.
7.
SP4C3F0X
#6: De tegnap ingyenes volt kisfiam este 7 ig.
6.
6.
vanpear
L4D2 az nem ingyenes. De 2k-ért bárki megkaphatja az igaz.
3.
3.
JoHnNiEE
3-4 hete nézegettem live-n de már akkor is ingyen volt az első rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...