Játékot készít az Avenged Sevenfold

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Játékot készít az Avenged Sevenfold nevű amerikai zenekar; mármint nyilván nem a gitárosok ülnek majd le programozni, de a srácok zenéje biztosan benne lesz az anyagban.

Hail to the King: Deathbat címmel készít(tet) dungeon crawlert az Avenged Sevenfold nevű amerikai zenekar, a kizárólag mobilokra érkező játék egyes pályáin a banda zenéje és a hozzájuk kapcsolodó artworkök is visszaköszönnek majd.

A 2014 elején megjelenő anyag annak a Hail to the King című animációs sorozatnak az adaptációja, amit a Machinima készített. M. Shadows, a zenekar énekese szerint "gyerekkoruk óta játékrajongók", és úgy gondolták, "poén lenne, ha egy olyan cím készülne, amit az ő kedvenceik ihlettek".

Az Avenged Sevenfold egyébként a Call of Duty: Black Ops két részének is írt zenét, a Black Ops II kapcsán készült Carry On egy, a játék végén is feltűnt virtuális videoklipet is kapott.

12.
12.
Norbiii
Bár a műfaj nem az én stílusom, de tetszik a megvalósítása. Nem az a csili-vili grafika, és pont ez tetszik, hogy emlékeztet a régi jó játékokra, mintha egy régi, retrós játék lenne, klassz! Örülök, hogy 2014-ben is lesznek ilyen játékok, számomra nem az évszám a lényeg, hanem a játék, de az legyen jó. :)
8.
8.
Riesz_Ferenc210
#2: Mért lenne középszerűek a számok?!
6.
6.
Raam989
Juhéjj!
Amúgy szerintem semmi baj nincs a bandával. Régen is jók voltak, és most, Rev halála után is jól tolják, sőt, nekem jobban is tetszenek az új számaik.
5.
5.
VirusÉsSpamÉsMegintVírus
Rég nem divat már ez a halálfejes bohockodás :(
4.
4.
markoci555
nem tiszta, most akkor ők adnak bármit is ebbe, vagy csak a zenét? Mert ha csak a muzsikát, akkor olyan szinten félrevezető a cím, hogy az valami hihetetlen
2.
2.
Pizza74
Az A7X rég eladta magát. Még Rev halálakor azt mondták, nem írnak több új számot, de azért a CoD kedvéért bármit. A régi számaikat még szeretem, a banda viszont elásta magát. Ha legalább az új számok nem lennének ennyire középszerűek...
1.
1.
MortalPoacher
Ha már a játék miatt nem is,de a zenéjük miatt biztosan leszedem.
A7X <3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...