Kibővül a Batman: Arkham Origins története

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 2.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan sztori-DLC-t kap a Warner Bros. Montreal játéka. Az új bővítményt a Batman: Arkham Origins Facebook-oldalán jelentették be a fejlesztők, s a teaser kép alapján elképzelhető, hogy Mr. Freeze is benne lesz.

A Batman: Arkham Origins hamarosan egy második sztori-DLC-t kap, tudtuk meg a játék Facebook-oldalán. A beígért szilveszteri bejelentés mellé két teaser kép érkezett, amin a Wayne Alapítvány által kiosztott Év Humanitáriusa díj is szerepel néhány jégcsap társaságában. Nem lennénk meglepve, ha Mr. Freeze is helyet kapna a bővítményben.

A csomag 2014 folyamán jelenik meg, nagy valószínűséggel néhány héten belül. A Warner hamarosan bővebb részletekkel is szolgál, mi pedig résen leszünk.

Vajon kinek osztják ki az Év Humanitáriusa-díjat? Mr. Freeze nem bír magával és jégbe zárja a már amúgy is hólepte Gothamet? Rengeteg tennivalója lesz a denevérembernek.

Köszönjük, LionHD!

9.
9.
Drazhar
#3: Csatlakozom; az elsőnek a bokájáig sem ér, de a City-nél mindenképp jobb, még úgy is, hogy az alapötletből sokkal többet kihozhattak volna belőle.
8.
8.
Ghost26Dave
Am a díjat mr freez kapná csak az egyik társa magakarja ölni freezt hogy övé legyen a díj ezt követően válik freez ilyenné és végül a díjátadon hirtelen megjelenik a tetminator :D és megöl mindenkit (ezt ábrázolja a fagyott díj is)
7.
7.
KeXxX
"Vajon kinek osztják ki az Év Humanitáriusa-díjat?" - Szerintem én kapom, ha már tavaly elhappolták előlem! xD
6.
6.
#4: Én nekem elsőre a City nagyon tetszett, de amikor másodjára elkezdem volna rájöttem, hogy unalmas. Az Origins meg a legjobb nálam. A története és a hangulata az előző részeknek sem volt ennyire sötét és nyomasztó. Már Deathstroke egymagában jobb gonosz volt mint a Cityben az összes gonosz. A Boss harcárol meg már nem is beszélek.:D
4.
4.
Ra1D3n
#2: Dragonborn-nal kell egyetértenem. Az első rész zseniális volt, minden eleme a helyén volt, addig a 2. részben szétuntam az agyam, nem kapott el a történet, nem darált be, addig az Origins tök pörgősen indít, és tök jól eltudtam vele szórakozni, a sztori is jobban bejött stb... Nagyon jó ötlet volt a 8 assassinos alapkoncepció, és még ha egy picit vérszegény is lett a kivitelezés, ettől függetlenül élvezhető darab lett :)
3.
3.
Dragonborn
#2: Nekem személy szerint jobban bejött mint a City
2.
2.
fiucsavar
Amennyire egetrengetően jó játék volt az első két Arkham,annyira semmilyen,unalmas és ötlettelen az Origins. Bűn volt egyáltalán ezt engedélyezni, és sajnos bebizonyította hogy Batman=Rocksteady..
1.
1.
Effecta
Remélem, komolyabb lesz, mint az előző. Az enyhén szólva szegénységi bizonyítvány volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...